Träffar S+ Rank i League of Legends

Onlinespelare som har spelat League of Legends men som har svårt att nå S+ bör känna till tekniken. Det är en fråga om rätt strategi och vilja att lära. Ingen vill stanna på D-graden, vilket betyder fattiga. Tack och lov har Riot Games redan Hextech Crafting-systemet. Det indikerar om du har en bra prestanda som också skulle ge dig rätt att få gratis skinn.

Om du siktar på Champion Mastery-systemet måste du få en S-rankning för att uppnå den sjätte eller sjunde nivån. När du når den nivån kan du nu börja få så många S-rankningar du kan. Det är också viktigt att komma ihåg att du måste sätta ett mål om du vill få en bättre ranking. Om du uppfyller det målet kan du öka dina prestationer och få en S-rankning.

Det är också värt att notera att tidens längd också påverkar din poäng i spelet. Det betyder att du får en mindre KDA när spelet varar längre. Andra faktorer som du också bör överväga är dödsdeltagande, guld, pentakills och specificering.

En annan teknik som du inte kan underskatta när du letar efter S-rankning är din roll i spelet. Om du är placerad som ett stöd men inte har mer CS, kommer du att kliva upp till S-rankning snabbare jämfört med någon som är i mitten vars CS är 150. Observera att stöden inte är bra presterande på jordbruk för undersåtar. Därför kommer systemet att basera poängen på deras prestation.

Om du är en djungler bör du förvänta dig att det blir svårare för dig att få en S-rankning. Trots detta måste du fortfarande fokusera på dödar och nå dina mål i spelet. Du bör inte försumma behovet av att rensa lägren för att få poäng. Det kan vara svårt för dig att få en S-ranking oavsett om spelet varar i 30 minuter. Det är därför det alltid är tillrådligt att välja en bättre roll i början av spelet.

Att nå en S-ranking i League of Legends behöver inte vara komplicerat. Använd dessa tekniker för att säkerställa att du får en bra status bland andra LoL-spelare i Champion Mastery. Du bör lära dig hur du implementerar dessa tips för att göra dem effektiva och användbara på vägen.

More posts
13 mars 2022

Vad är DOTA?

. Dota 2 har blivit populärt redan innan de uppfann de andra spelen. Det är beroende på grund av dess vackra grafik, karaktärer och spelutforskning. Vad är en M. O. B. A.? Om du ska spela Dota, är h...
Read more