Trött på de gamla Ragnarokskinnen? Så här låser du upp!

Om du är ett ivrigt fan av Ragnarok-skins, då är du på rätt sida! Det är faktiskt en av de mest eftertraktade kläderna i Fortnite. Tack och lov kommer du inte att bli uttråkad av att bara ha en stil. Det finns många mönster att få, bara om du kan låsa upp dem! Ja, det är möjligt att utforska andra Ragnarok-skins för att öka nöjet och spänningen i spelet.

Tänk först på att Ragnarok-utmaningarna inte är relaterade till din säsongsnivå. Det betyder att du måste få en viss mängd XP för att låsa upp en ny stil istället för att slutföra Battle Pass-nivåerna tills hela säsongen är slut. Här är listan över XP som du måste tjäna:

Tier 100 – Base Ragnarok Skin

35 000 XP – 1st Lås upp

75 000 XP – 2nd Lås upp

125 000 XP – 3:e Lås upp

250 ​​000 XP – Permafrost och 4e upplåsning

500 000 XP – 5e Lås upp

Dessutom kan Ragnarok-skinet bara förvärvas när du når nivå 100 i Battle Pass för säsong 5. Därför måste du genomgå en rad utmaningar innan du får det som belöning. Det är utmanande, eller hur?

Tier 100 ger dig basversionen av Ragnarok-outfiten. Så snart du har det, notera att det fortfarande inte är slutet på spelet! Du måste slutföra Ragnarok-utmaningarna för att du ska få en XP-milstolpe innan du låser upp varje uppgraderad outfit.

Du kanske har märkt att att tjäna 250 000 XP inte bara låter dig låsa upp den 4e kostymen, utan kommer också att hjälpa dig att få Permafrost Harvesting Tool som ingår i Harbinger-outfitset och en av hackorna skinn. Det är en annan cool hud som kan användas för att modifiera karaktärens outfit, med en specifik beskrivning gruppen "mejslad från glacialis."

Det är därför viktigt att få tillräckligt med XP om du vill få den coolaste stilen av Ragnarok-skinn. För att du ska kunna göra det, se till att du slutför de veckovisa utmaningarna i säsong 5. Det kommer inte bara att visa hur bra din prestation är, utan du kommer också att låta de andra spelarna veta att du har varit progressiv under spelets gång . Visa dem upp ditt uppgraderade skinn och de kommer säkert att bli förvånade över hur du kunde nå så långt!

More posts