Vad är DOTA?

. Dota 2 har blivit populärt redan innan de uppfann de andra spelen. Det är beroende på grund av dess vackra grafik, karaktärer och spelutforskning.

Vad är en M. O. B. A.?

Om du ska spela Dota, är huvudsyftet att förstöra Ancient från det andra laget i den så kallade Radiant and the Dire-striden. Och varje sida består också av fem mänskliga spelare med förmågan att använda alla dessa hjältar med distinkta unika krafter.

Vanligtvis har kartan över Dota 2 sina två områden: körfältet och djungeln.

I det första området har det tre (3) banor: mitten, botten och toppen, de är anslutna till basen av Dire och Radiant. Varje körfält har befolkats eller spridits människor för att ta hand om tornet mot fiendens enheter.

I det andra området är djungeln den skogsplats du kan se på kartan mellan varje körfält. Det fanns också områden som har befolkats av neutrala monster.

För att göra din hjälte starkare och få fler poäng måste du förstöra alla din fiendes torn, liksom de andra hjältarna, bör hållas inte nå ditt torn. Döda alla dessa krypningar.

Vilken är den bästa hjälten?

Alla hjältar är värda att spela. De är allsmäktiga och har sin egen unika rustning och försvar. Detta beror på din spelstil och/eller användning av din valda hjälte. Du kan se andra hjältar i handsken medan andra är helt främmande. Om du är nybörjare i Dota 2 måste du skaffa dig mer mekanik och experimentera tills du hittat din naturliga kraft.

Länningsfas

När du har valt din hjälte och du har utsett dess krafter och styrka, kommer du att landa på en Laning-fas. Denna fas är det första steget i ditt spel. Där alla hjältar är svaga och därför svaga för att ta spelets mål. Med detta bör din hjälte få defensiv rustning och poäng för att inkludera den i ditt lager så att du kan använda den för att göra din hjältes förmåga starkare. I den här fasen kan du enkelt ta reda på spelets övergång, och du möter nästa och efterföljande nivåer på den. Den har också en guide som du kan följa för att ytterligare förbättra dina färdigheter i att ta itu med nedbrytningen av din fiendes torn och vapen.

More posts
13 mars 2022

FPX vs EDG Upprörd i LPL

LPL-sommarfinalerna 2021 hände äntligen, och det var en total smäll. Den här serien var exciterad från början till själva slutet. FPX och EDG är båda utmärkta team med individuella fördelar som den an...
Read more