Vad är Guilds i Dota 2?

Dota 2 är ett online-videospel där du slåss mot andra spelare på en onlinearena. Att spela spel är en rolig period för många, men vad kan göra detta ännu bättre? Tjäna belöningar! Många spel erbjuder belöningar för att klara vissa utmaningar och nivåer.

 

Dota 2 är ett spel som erbjuder guilds. Syftet med guilds är att tillhandahålla en metod för olika spelare att mötas, avsluta kontrakt, samt tjäna Battle Points och Guild Points. Det är en funktion som många deltar i och tycker om. Om en sak är klar är det att Guilds är här för att stanna. Fortsätt läsa för att ta reda på allt du behöver veta om guilder och hur du kan få ut det mesta av dem.

 

< span style="font-size:12.0pt">Vad är en Guild?

 

Spelare kan bilda skrån för att umgås och få tillgång till extra belöningar. En guild kan bara skapas av Dota Plus-medlemmar, men alla spelare kan delta i dem. Varje guild har ett unikt namn, tagg och profilbild. Dessa kan ses i lobbyn och resultattavlor. Guilds kan rymma upp till 50 spelare och upplöses automatiskt när den sista spelaren lämnar spelet.

 

 Det finns för närvarande över 300 000 guilder som har skapats. Du kan hitta nya högnivågilder att gå med i. Du kan göra detta genom att integrera din rang, offentliga åtkomst och medlemsantalet under 50.

 

< span style="font-size:12.0pt">Hur fungerar guilds?

 

Gilder arbetar med användning av poäng. En sammanställning ges varje vecka på resultattavlan för toppspelarna. Din rang bestäms av dina guildpoäng. Det är detta som avgör de veckovisa belöningarna av skärvor. Särskilda förmåner ges också till guildmedlemmar. Du kan tjäna dubbelt så många poäng om du är en Dota Plus-spelare. Befintliga guildpoäng minskar med en viss procent på veckobasis. Detta sker så att nya guilder kan komma ikapp befintliga guilds. Nya guilder måste dock fortfarande arbeta hårt, eftersom de befintliga guildpoängen inte försvinner helt, vilket ger dem fortfarande en chans att vara ledare.

 

Hur tjänar du poäng? Poäng kan erhållas av:

 

  • Spela spel inom guilden. Du kommer att få fler poäng om du spelar med personer som är guildmates.
  • Slutför guilduppgifterna och utmaningarna ges till dig.

 

< span style="font-size:12.0pt">Vad är Guild-kontrakt?

 

Ett guildkontrakt är ett uppdrag som spelare kan delta i och slutföra för att tjäna poäng och skärvor. Varje spelare får ett kontrakt om dagen; Dota Plus-spelare får två erbjudanden dagligen. Kontraktens svårighetsgrad varierar också. De klassas från nivå ett till tre, där tre är svårast. Ju högre svårighetsgrad, desto fler belöningar kommer du att få.

 

< span style="font-size:12.0pt">The Bottom Line

 

Guilds har inrättats för att uppmuntra spelare under deras onlinespelsessioner. Det finns olika sätt att dra fördel av guilds i Dota 2. Få ut det mesta av din spelsession och tjäna belöningar för att ha roligt. Det är dags att ta dina Dota 2-framsteg till nästa nivå.

More posts