Vad är Lord Tachanka In Rainbow 6 Siege

I Rainbow 6 Siege-spelet kanske det inte finns någon agent som är mer uppskattad än Lord Tachanka. Den ryska operan Spetsnaz har varit närvarande i Siege sedan lanseringen och har blivit något av en meme-hjälte, känd för sitt skrämmande utseende, tunga pansar och ondskefullt placerade maskingevär.

 

Tyvärr för Tashanka ledde denna skändlighet på Internet inte till en hög urvalsfrekvens. I ett spel som Siege, där smidighet, rörelse och anpassning är avgörande, har det att stå rotad på ett ställe för att dra sitt trogna torn lämnat Tachanka i botten av den populära mässan. Även om spelare verkligen gillar idén med Tachanka, vill ingen vara beroende av honom i hjärtat av kampen.

 

< span style="font-size:12.0pt">Vad är Lord Tachanka?

 

Lord Tachanka är ett underhållande smeknamn som refereras till den populära försvarande operatörskaraktären i det taktiska militärspelet Rainbow 6 Siege, som många anhängare tyckte var dåligt byggt och ineffektivt när det släpptes.

 

Tachanka har alltid varit en rolig operatör att använda i vardagsspel eller tävlingar när du vill bråka med dina vänner, men du kan förmodligen inte se honom utvald av en professionell spelare.

 

< span style="font-size:12.0pt">Ursprung

 

Den 1 december 2015 släppte Ubisoft videospelet Tom Clancy's Rainbow 6 Siege. Karaktären Tachanka är tillgänglig i spelet. Vid skapandet indikerade flera spelare att Tachankas potentiella vapenfärdigheter skulle behöva förbättras och stärkas för att göra det till en tävlingskaraktär.

 

< span style="font-size:12.0pt">Herren blir officiellt omarbetad

 

Många spelare använder olika operatörer i Rainbow Six Siege. Men ingen är älskad som Tachanka, eller Lord Tachanka, som fansen gärna kallar honom.

 

En av de ursprungliga operatörerna, Tachanka, har blivit en av Sieges mest kända memes. Till en början ansågs han vara ett skämt. Faktum är att detta bara gjorde honom till en massiv meme, och Tachanka kallas nu allmänt för "Herren". Den här fasen var ironisk eftersom Tachanka i verkligheten var och fortfarande är den sämsta operatören i spelet, med minimal statistik i fråga om val och framgång under tävlingar.

 

Ubisoft har äntligen avslöjat en kommande omdesign för att få meme-försvararen tillbaka i rampljuset. Tachanka är för närvarande den minst använda operatören i spelet med en distinkt genomsnittlig utrustning och en värdelös enhet på Sieges förstörbara layouter.

 

Eftersom Tachanka håller sitt vapen på ett ställe är det för lätt för angripare att veta var han befinner sig. Därför kan de förstöra honom underifrån, eller initiera en ny siktlinje genom en svag vägg. Även om du kan använda lite lömsk taktik i spelet, väljs Tachanka nästan aldrig ut av professionella spelare.

 

Omarbetet behåller Tachankas snygga och övergripande skyddande funktion men borde göra den mycket mer effektiv. Det verkar som att Ubisoft kan hjälpa Tachanka genom att göra dess berömda permanenta maskingevär till sitt primära vapen. DP-28 kan nu utrustas med tillbehör såsom sikten. Tachankas redesign inkluderade också en raketgevär, som kan sätta eld på brandsessioner.

 

< span style="font-size:12.0pt">Sluta tankar

 

Tachanka är den lägst rankade operatören i Rainbow 6 Siege och den mest kända användaren. Som fighter är han mestadels ineffektiv. Ändå värderas han som meme.

 

Alla spelare som använder Lord Tachanka i spelet bör förvänta sig en snabb död. Tachanka använder en fast deployerbar RP-46 Degtyaryov maskingevär. Flera spelare anser att det här vapnet är extremt misstänkt och obalanserat. Att använda den pistolen skulle också få en spelare att dö regelbundet från fiendens spelare.

More posts