Vad är kartkontroll och hur kan man dra fördel av det?

Om du är en spelare i onlinespelet Counter-Strike, vet jag att du vanligtvis uppnår olika typer av spellägen och avgör att inget av dessa fungerar effektivt. Det är varken ditt mål eller dina medspelare, du tenderar att förlora spelet utan att veta orsakerna, och det ger dig en känsla av kvävning. I den verkliga världen beror det på att du inte har full kontroll över spelet, och du har bara blivit överlistad och utspelad. Det handlar inte bara om de saker du gjorde fel. Allt handlar om de saker som de gjorde rätt. Counter-Strike är ett spel som karaktäriseras som både ett strategiskt och skjutspel. Och i slutet måste varje lag välja mellan "A" och "B", och andra lag har 50 till 50 gissningsskott som de kommer att välja på, fakta om hur det utfördes och hur obegränsat antalet av möjligheter är.

En av de viktigaste fördelarna som du och dina medspelare kan ha är förmågan att avgöra dina motståndares beslut. När du har kontrollen på kartan kommer det att göra det möjligt för dig att övertyga ditt lags beslutsfattande och ha kontrollen över varje resultat av spelet.

Att ha kontroll över kartan är problemet för de två motståndarlagen. Och dessa lag kommer att försöka få full kontroll över kartan innan det andra får det. Kartkontrollen är betydande när det gäller effektiva terroristangrepp och starkare CT-försvar. När det gäller sin normala form gör kartkontroll det möjligt för varje lag att få lite information om motståndarlagets planer. Det kan också begränsa motståndarnas möjliga rörelser. När det gäller CT tar du bort prestanda för flera tekniker om du gör din karta under din kontroll.

Till exempel, o inferno, när du har en Bana-hållande bil, har terroristerna inte tanken på att vara på B genom hela Bananen utan att ha en strid mellan dess spelare. Detta begränsar alternativen för T. om du kan kontrollera din karta bättre kan du förutsäga deras kommande tekniker. På grund av mönstren för olika konkurrenskraftiga kartor, för att du ska få information, måste CT vara aggressivt vid de omtvistade zonerna. När det gäller Cache-karta, som vanligtvis kallas den mest balanskarta som du kan se på Counter-Strike, finns det flera omtvistade zoner.

Låt oss säga att du är en spelare i Counter-Strike, som försvarar platsen för A. Sedan avgör en av dina lagkamrater en terrorist från Main B när han vänder ryggen till sitt område. På platsen för A blev du precis av med Main A och hörde inga ljud av fotsteg. Mid Garage blir också av utan användning av boostade spelare.

Jag hoppas att du förstår vad kartkontroll och dess fördelar är.

More posts