Vad betyder smurfning?

Smurfing är en vanlig praxis som utförs av spelare i olika konkurrenskraftiga videospel. Spel som League of Legends, DOTA, Call of Duty, Counterstrike och Rainbow Six Siege har alla en smurfkultur inom sina samhällen. Övningen innebär att en spelare, vanligtvis en högt rankad konkurrent på toppnivå, spelar på ett andra konto som har en mycket lägre rang och nivå än vad spelaren faktiskt är.

Om du gör detta kan spelaren spela med personer som är långt under deras nivå av skicklighet och erfarenhet. Det betyder att de är ute efter ett enkelt, avkopplande spel i motsats till de högintensiva spelen de upplever i sin främsta rang.

Hur smurfar jag?

För att börja smurfa, fråga först dig själv om du behöver smurfa.

  • Är du på en tillräckligt hög nivå där det finns nya spelare långt under din skicklighet?
  • Kämpar du för att konsekvent prestera bra och vinna rankade matcher?
  • Blir vardagsspel en kamp?

Om svaret på dessa frågor är ja, skaffa ett smurfkonto.

För att börja måste du faktiskt ha ett smurfkonto. Detta görs på två sätt. Du kan köpa eller skapa ett nytt konto och en ny kopia av spelet. Därifrån måste du spela dina placeringsspel för att få din ranking.

När du spelar dina placeringsspel måste du se till att du inte spelar så bra som du normalt gör, annars hamnar du tillbaka i samma rang som ditt huvudkonto. Istället måste du försöka målmedvetet spela dåligt. Förlora mer än du vinner och undvik att ha en hög kill/död-kvot.

Var försiktig! Du måste balansera denna prestation. Att spela uppenbart dåligt kan resultera i att du blir anmäld för sorg och blir avstängd.

Det enklaste alternativet är att köpa ett smurfkonto online. När du gör detta är kontot redan rankat och redo för dig att hoppa direkt in i det.

Smurfkonton är prisvärda, snabba och enkla. Om du funderar på att börja smurfa är detta det bästa alternativet att gå med.

Varför ska jag smurfa?

Varför smurfa?

Smurfing har många fördelar.

  • Ibland vill du bara ta det lugnt utan att behöva anstränga dig varje spel. Medan du smurfar undviker du alla svettiga högt rankade spelare och kan koppla av när du trampar på några lågnivåspelare.
  • Genom att ha ett smurfkonto kan du spela rankad med vänner som är nya i spelet. De flesta konkurrenskraftiga spel tillåter dig inte att spela med personer som är för långt under din rangordning. Detta inkluderar alla vänner du kan introducera till spelet. Smurfning låter dig spela med dessa vänner och coacha dem genom leden.
  • Smurfning låter dig prova många olika strategier utan att vara rädd för att förlora din rang. Ibland vill vi experimentera med hur vi spelar. Istället för att hoppa med huvudet i ett rankat spel och förlora, kan du träna.

Om dessa ser tilltalande ut för dig är ett smurfkonto precis vad du behöver.

More posts