Vad du behöver veta om Overwatchs konkurrensläge

Overwatch introducerade sitt konkurrensläge för några år sedan, men det är fortfarande viktigt att lära sig dess vändningar eftersom det är en av de väsentliga delarna i det här spelet. Spelare måste förstå dess format för att säkerställa att de vet hur de ska hantera spelet och öka sin statistik. I grund och botten måste du nå minst nivå 25 för att du ska bli rankad.

Det rankade spelet består av 12 mas, och var och en har olika stilar för att ge spelare ett unikt format varje gång de passerar en. Alla kartor har spelbelastning, och ditt lag måste spela två matcher genom att tävla med fiendens lag. Tänk på att tävlingsläget för kartorna främst fokuserar på de fullbordade målen. Det betyder att varje gång du gör mål genom att föra över spelbelastningen, så summerar det också till ditt lags nuvarande poäng.

Du måste också se till att byta sida så snart du kan se någon möjlighet att attackera. Du bör också kika på motståndarnas poäng så att du får en uppfattning om hur mycket mer du behöver för att överträffa dem. Så när du väl har fått högre poäng än din motståndare eller du har drivit spelbelastningen längre, vinner ditt lag automatiskt spelet.

Det finns dock tillfällen då båda lagen kan pressa spelbelastningen på samma avstånd. De bör sedan spela Sudden Death tiebreaker för att utse den riktiga vinnaren.

Alla kartor, även de utan spelbelastning, fungerar på samma sätt. Varje sida måste prioritera anfall jämfört med att alltid försvara. Det fungerar genom att använda ett tid tillbaka-system. Laget som anfaller kommer att få 10 minuter på sig att vinna. De måste ta båda poängen samtidigt som de ser till att förhindra att motståndaren gör det. Laget som kunde ta båda poängen kommer att utses till vinnare.

Om båda lagen kunde fånga samma antal mål skulle de byta sida för att göra om spelet igen. Om det anfallande laget har en resttid från den senaste omgången, kommer det att läggas utöver den nya tiden som de fått. Det gör det möjligt för dem att få gott om tid att vinna spelet. Du bör förvänta dig att denna procedur kommer att resultera i längre matcher. Sudden Death kan också hända om båda lagen får slut på tid som anges i tidsbankerna och slutar med att få samma objektiva poäng.

More posts
13 mars 2022

RAKET LIGAN

ROCKET LEAGUE I juli 2015 lanserade Psyonix ett fotbollsspel online som de utvecklade och publicerade. Onlinefotbollsspelet kallades Rocket League. Den släpptes först i PlayStation 4 och Microsoft Wi...
Read more