Vad kan du förvänta dig av den nya Rainbow Six Siege-säsongen?

Den tredje Rainbow Six Siege-säsongen, Crystal Guard, är här, och det är vad alla dess fans ville ha. Den här säsongen medför stora förändringar i hur du kan spela spelet, och det erbjuder användarna nya sätt att njuta av det. Utvecklare måste göra det för att hålla saker fräscha och locka fler spelare.

Rainbow Six Siege var inte så populär när den först släpptes. Lyckligtvis började fler människor att spela det här spelet varje dag, och det har nu en utmärkt community som arbetar varje dag för att göra spelet bättre.

Om du är en spelare som gillar att spela rankade spel och öka din elo, måste du känna till de kommande förändringarna. Att inte känna till dem kan leda till att du förlorar massor av matcher mot personer som redan har studerat alla omarbetningar.

Dyk in på den här sidan för att få en allmän översikt över vad du kan förvänta dig av denna nya Rainbow Six Siege-säsong!

Kartomarbetningar

Detta är en av de största förändringarna som Crystal Guard medför för Rainbow Six. Klubbhuset, Coastline och Bank får en omarbetning för den här nya säsongen. Det betyder att de byggdes om helt.

Dessa förändringar inkluderar att lägga till nya platser till var och en av dem och blockera andra för att stoppa orättvisa eldstrider. Det är fallet med EXT Back Alley in Bank. Skåpen i 1F-uttagsautomaterna togs också bort från denna karta. Detta visar oss att utvecklingsteamet fokuserar på att göra det till ett rättvist spel för alla.

Kustlinjen drabbades av liknande förändringar. Det är dock viktigt att veta att spelare nu kan bryta 2F VIP Lounges yttervägg. Det låter dig rappella upp från DJ Booth. Klubbhuset lade till två bombplatser i 1F-baren.

OSA

Kartor är inte det enda nya i Crystal Guard. Den här nya säsongen ger oss OSA, en ny anfallare för spelets spellista. OSA har utmärkta färdigheter och egenskaper som gör henne till ett värt att välja alternativ. En av dessa egenskaper är dess genomskinliga skottsäkra sköld.

Saldoändringar 

Apropå angripare ville balansteamet lägga till några ändringar för att hålla spelet intressant.

En av dem är en omarbetning av Twitch som får henne att köra en vanlig drönare i förberedelsefasen. Bortsett från det finns det några andra förändringar när det gäller Mute's Signal Disruptor och IQ's Electronics Detector.

Motståndare har nu ett rimljus som hjälper dig att lättare känna igen dem. Crystal Guard ger oss också några rustningsbyten. Operatörsskyddet är nu ersatt av hälsa, så tänk på det när du skyddar dig själv. Det finns många vapenfantaster och nerfs också.

Fler skinn!

Som alla är vana vid finns det nya säsongsbetonade skal för dina vapen. Se till att få de du gillar bättre!

Avsluta

Nu när du läser detta kan du få en allmän uppfattning om vad du kan förvänta dig av den här nya Rainbow Six Siege-säsongen. Alla är exalterade över Crystal Guard. Nu när det är här kan vi bara njuta av det så gott vi kan.

More posts
13 mars 2022

CALL OF DUTY (COD): MOBIL

Call of Duty: Mobile är ett onlinespel som utvecklades av Timi Studios och släpptes den 1:a oktober 2019. Det är ett av de utmärkta mobilspelen som hypades och förstärker spänning hos onlinespelare oc...
Read more