Vad krävs för att bli den bästa Counter Strike: GO-spelaren?

När du spelar CS:GO måste spelare vinna turneringar. Men någon som har ett stort bidrag för att hjälpa laget att nå sitt mål anses vara den bästa. Så hur kan vi avgöra det? Är det mätbart?

Även om publiken tydligt kan se volymen av dödade och dödsförhållandet för spelaren, använder CS:GO fortfarande en statistisk analys för att avgöra det bästa. Den summerar alla datapunkter som han får som genomsnittlig skada per runda (ADR) och dödar per runda (KPR). Förutom dessa priser måste han också förvärva några egenskaper som kommer att få honom att gå långt ifrån spelets verkliga mål.

Övning ger färdighet.

Eftersom Counterstrike: GO är ett av flerspelarspelen som är svåra att spela, bör alla som vill utforska dess värld arbeta hårt för att bemästra olika tekniker. Inte ens de bästa spelarna lyckades få vändningarna i spelet över en natt. Det betyder att du måste spela mycket och röra dig snabbare.

Studera inställningarna.

Eftersom du är nybörjare är det första du måste bemästra innan allt annat är inställningarna. Ta reda på hur du aktiverar kontroll-, ljud- och videoinställningarna för dig så att du är bekväm med att använda dem. Se till att de fungerar enligt dina personliga preferenser och att de perfekt matchar den aktuella hårdvaran du använder. Du måste spela snabbt i spelet så du måste se till att enheten kan hantera en högre tick rate, vilket är 64 bilder per sekund.

Kom igång med deathmatch.

När du tränar är det att rekommendera att börja från ett spelläge som ännu inte har något mål, och det är deathmatch. Genom det behöver du inte gå igenom rundorna eller spendera pengar. Dessutom finns det ingen stilleståndstid när du blir dödad i spelet. Det är ett utmärkt sätt att lära sig hur de olika pistolerna fungerar. Det kanske inte lär dig den bästa taktiken, men det är åtminstone en bra utgångspunkt för dig att fokusera på de grundläggande skjutvapnen först.

Testa siktkartor.

Även om inte alla spelare verkar använda denna stil för närvarande, kunde vi inte underskatta dess hjälp till nybörjare. Det låter dig öva ditt gevärsmål för att hjälpa dig uppnå en perfekt precision. Siktkartor är också utformade för att göra det möjligt för spelare att lära sig gevärsskott eftersom det mestadels är involverat i CS-matcher.

More posts
13 mars 2022

RAKET LIGAN

ROCKET LEAGUE I juli 2015 lanserade Psyonix ett fotbollsspel online som de utvecklade och publicerade. Onlinefotbollsspelet kallades Rocket League. Den släpptes först i PlayStation 4 och Microsoft Wi...
Read more