Välj den bästa klassen för din Destiny 2-resa

Destiny 2 är bland de bästa onlinespelen du kan spela för nöje och underhållning. Under tiden, om du är en ny spelare måste du först bestämma vilken klass du ska spela med. För att hjälpa dig välja är följande den bästa klassen för din resa i Destiny 2.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Titans

Titans är bland mer underrepresenterade klasser av spelet. De har ett smalt utrymme för fel och breda axlar. Det betyder dock inte att de inte har ett syfte. Denna klass kan skjuta i luften som en elektrifierad missil. De kan också regna ner flammande hammare och använda en sköld för att slå mot avleda inkommande kulor och fiendens försvar. Titans kan vara dominerande i PvP. De kan vara en av de mest tillförlitliga när det kommer till att debuffa på större fiender i lagevenemang. Denna klass kan vara flexibel; de kan dock inte vara den bästa supportklassen.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Jägare

Dessa klasser är smygande och fokuserade på att slänga sjuka eldiga revolvrar och sätta ut fällor. De använder pil och båge för att binda sina fiender på en enda plats. De har också en multi-shot revolver, som kan döda en annan Guardian med bara en avtryckare. Jägare kommer med Jedi-liknande, personalsvingande super, som kan chocka allt den rör ihjäl. Deras huvudansvar är att rensa bort mindre fiender i sträckor. De kan också ta itu med den största skadan med Celestial Nighthawk exotiska hjälm och Gunslinger super.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Warlocks

Warlocks anses vara rymdguider. Några av deras kända supers inkluderar att skjuta blixtar från deras fingertoppar/bröst, kasta enorma destruktiva klot och flyga med ett flammande svärd. Samtidigt är deras vanliga super idag deras starka Well of Radiance, som fungerar som ett stödverktyg för alla lag. Warlocks kan fungera som en stödroll för att se till att ingen i laget faller under utmanande aktiviteter.

Dessutom måste du Tänk också på några faktorer när du väljer klass innan du spelar Destiny 2. Några av dessa faktorer inkluderar följande:

  • Förmåga

Innan du väljer klass , måste du känna till de förmågor som du kan komma åt.

  • Utseende

Varje klass kommer med särskiljande skiffer av rustning och utseende. Så du måste välja den som passar dina standarder.

  • Exotics

Exotisk rustning är också specifika, som standardrustningen. Du kan kontrollera de unika förmåner som kan erbjuda dig.

Vad väntar du på för? Välj den bästa klassen som är rätt för dig och njut av det bästa spelet i Destiny 2.               

More posts