Värdera Wise Guide

Sage är Valorants val av supporthealer, som tar tag i sina lagkamrater för att ge stöd och värde utöver bara bli dödade. Tänk på henne som en Mercy förutom med bättre mångsidighet.

Hon är en förenklad karaktär att spela, med ett kit som kan plockas upp och användas för att utföra snabbt av nybörjare spelare, och kan erbjuda ett seriöst värde och fördelar när de läggs i händerna på en veteran från den hjältebaserade taktiska FPS-genren.

Hon kommer med en uppståndelseförmåga som gjorde många skeptiska till en början, eftersom både R6S och CSGO inte gör det innehålla något sådant. Förmågan är dock inte särskilt övermäktig. Genom att kombinera det med hennes situationsbaserade förmågor passar hon bra in i spelet och stör inte balansen i spelet.

Sage är en hybridkaraktär som kombinerar två roller, crowd control (CC) och support healer, till en. Hennes förmågaskit återspeglar att två förmågor dedikerade till CC, och två för att stödja helande.

Hennes första förmåga är barriärkula. Detta ser Sage kasta ut en klot som skapar en massiv mur där den landar, vilket hindrar fienderna från att passera genom den. Det är en utmärkt inträdesvägran och är väldigt lik Meis isvägg. Barriären kan skjutas ner men har tillräckligt med HP för att det inte riktigt ska vara ett problem.

Hon följer upp det med långsam klot. Denna förmåga är relativt självförklarande. Det låter dig kasta ut en klot som exploderar vid sammanstötning, täcker marken med ett ämne som bromsar fiender med hela 70 % när de passerar den. Utöver det förhöjer förmågan också ljudet av deras fotsteg, vilket gör att passera genom det till ett dåligt taktiskt beslut. Detta är också ett utmärkt inträdesförbud, men har också mer mångsidighet än barriärkula, eftersom du kan använda den för att skära av rotationer och körfältschokepunkter mer effektivt. Den har en förvånansvärt stor radie, så du behöver inte vara för exakt när du kastar den.

Den första av hennes stödläkningsförmågor är healing orb. Återigen, detta är ganska självförklarande. Med denna förmåga kan Sage återställa sig själv eller en lagkamrat till full hälsa, med en nedkylning på 35 sekunder. Förmågan återställer dock inte rustning, men förblir användbar, ändå.

Sages ultimata är hennes ovannämnda uppståndelseförmåga, med titeln, ja, uppståndelse. Med den kan du ta tillbaka en död lagkamrat till omgången på full HP. Detta kan vara avgörande när det kommer till att vinna en lagkamp i sen omgång, så det bör användas med försiktighet.

Du riskerar också att få panik att återuppliva någon med det, plocka upp dem åt dem bara för att omedelbart bli dödad igen av samma fiende. De som har spelat Battlefield borde vara bekanta med detta.

Detta gör den till den mest skicklighetsbaserade av vad som annars är en förmågaskit med enkel användning, men hög skicklighet tak.

Allt som allt gör detta Sage till ett utmärkt supportval för dem som vill fokusera på taktiskt baserat lagarbete i motsats till att bara fylla på sin egen statistik.

More posts