Varför Apex Legends tar bort solon

Ända sedan spelet först kom långt tillbaka på dagen har spelarna ropat efter att utvecklarna ska introducera solon för spelet.

Bra spelare var trötta på att behöva bära sina lagkamrater, vilket ofta resulterade i att de vann matchen tre mot en (don oroa dig inte, vi ser dig) och svagare spelare var trötta på toxiciteten från deras lagkamrater.

Solos erbjöd en lösning för båda parter och fungerade exceptionellt bra. Trots fokus på lagspel och Legend-synergi var solon en hit, och alla gladde sig och galopperade in i solnedgången för att leva lyckliga i alla sina dagar.

Förutom nr. Det här är Esports och det finns inga lyckliga slut.

Trots att de lagt till duos i spelet som en permanent spellista tog utvecklarna bort solon. Detta lämnade trios, och duos exklusivt. Även med spelare som kräver att solon ska återinföras, och till och med ett alternativ för fyra spelare, har Respawn inte vek.

Detta är deras privilegium som spelutvecklare, visst, även om det driver bort människor från deras spel och in i tävlingens armar. Speciellt sedan Warzone kom ut, och ännu mer nu när Valorant tar över det kungliga stridslandskapet.

Men det är anledningen som en utvecklare har gett på Twitter som verkligen har gnuggat folk på fel sätt.

Svar på samtal om att lägga till solon tillbaka från proffsspelaren "PVPX" från Cloud 9, hävdade Josh Medina , "vi har sagt det förut, men solon är inte hälsosamma för spelet."

Efter att PVPX följde upp det och frågade vilka data som fick dem att tro att solon inte var bra för spelet, till och med Även om hela samhället njöt av det, fortsatte Medina med att säga "Datan vi samlar in är nyckeln och du kan inte enbart lita på Reddit och Twitter som datapunkter lol."

Det här är inte bara en tvetydig ursäkt, utan det framstår också som väldigt nedlåtande. Påstår att de två epicentran för gemenskapsinteraktion kring Apex Legends inte är bra referenspunkter för vad människor tycker om.

Även om utvecklarens data är mer värdefull är det förbluffande varför solon inte läggs till igen in för att blidka massorna. Det är tveksamt att det belastar servrarna för mycket, även om det kanske beror på att det skulle finnas många fler individuella spel samtidigt, men det är säkert möjligt.

I vilket fall som helst, det ser inte ut som att solon kommer att komma tillbaka och stanna kvar någon gång snart, vilket är synd eftersom Apex legends var det första BR-spelet som erbjuder äkta first-person shooter-spel, och till och med såg ut att vara en Fortnite-mördare vid ett tillfälle. Sedan dess har det blivit ett skal av sitt förflutna och hamnat i dunkel.

Den hösten kommer att bli ännu djupare nu när alla fokuserar på Call of Duty Warzone, och snart Valorant kommer att offentliggöras, och Apex-legendern kommer att behöva kyssa sin sista återstående spelarbas adjö.

Förhoppningsvis har Respawn en strategi i åtanke för att bekämpa detta, men med den hållning den har tagit på solon är det tveksamt .

More posts
13 mars 2022

COD mobil

COD-mobil betyder Ring of Duty mobil. Detta spel. Du måste veta hur du spelar det här spelet så att du har någon aning om hur du spelar den här Call of Duty-mobilen. Hur spelar man det här spelet? För...
Read more