Varför är League of Legends så giftigt

League of Legends kom till spelarnas kännedom 2009 och har sedan dess genomgått många förändringar. En av förändringarna som spelet och dess spelare har upplevt är ett hederssystem. När det lanserades tog spelet fram några troll och giftiga spelare, och sedan dess utveckling har League of Legends-communityt skapat ett outtalat system.

Problemet som kom från League of Legends när det lanserades var att det tillät spelare att ventilera sina frustrationer och visa en mörkare sida av sig själva. Spelare som gick med i ligor på spelet blev förbrukade och spenderade timmar som blev till dagar med att spela. Spelet konsumerade alla aspekter av deras liv. League of Legends tog plötsligt spelarnas konkurrenskraft och gjorde dem aggressiva och våldsamma.

Det giftiga beteendet av aggression och våld förmedlades inte bara i spelet utan också i det verkliga livet. Spelare som inte kunde skilja mellan verklighet och spel tyckte att livet var meningslöst och eländigt. Ju högre liga och mästare var, desto mer aggressiv och giftig blev spelaren. Plötsligt befann sig spelarna förbrukade av att uppnå milstolpar och gå upp i nivå snarare än inte. Varje uppdrag, varje timme som ägnades åt att engagera sig med andra giftiga spelare, bidrog bara till att sprida toxicitet.

Balansera toxiciteten hos League of Legends

Det bästa sättet som en League of Legends-spelare kan undvika spelets toxicitet är att balansera tiden de spelar online med sina offlineliv. Många spelare som är upptagna av spelet tycker att de kan spela hela dagen; Men när de kan införliva verklig interaktion mellan människor, kan detta hjälpa till att motverka effekterna av spelet.

Spelare kan känna att de är förbrukade. Det är viktigt att när du spelar League of Legends tar du ett steg bort och interagerar med den verkliga världen. För spelarna som är trollen är det viktigt att söka nödvändig hjälp och vägledning. Även om League of Legends är ett spel med karaktärer och personas – är de som kontrollerar dem riktiga människor. De känner, och de kan påverkas av giftiga meddelanden. Oavsett om du leder ett lag eller en medlem av ett lag, ta hänsyn till spelare runt omkring dig och vilken inverkan dina ord och handlingar har. Att vara konkurrenskraftig är bra. Att släppa ut din aggression genom dina karaktärer är bra, men i det ögonblick du inte kan skilja liv och fantasi åt, det är då League of Legends har blivit giftigt.

More posts