Vem ska du ha i Apex Legends?

Som fan av Apex Legends finns det många karaktärer att välja mellan. Om du är nybörjare i spelet kanske du undrar vilken persona du ska välja att vara eller huvudperson. Finns det någon som kämpar starkare eller har bättre egenskaper än någon annan? Som de flesta spel finns det vissa karaktärer som du bör hålla med för att ta dig vidare i spelet med mindre frustration. Här är några som du bör överväga.

Livslinje

Om du använder Lifeline vinner din motivation. Hon anses vara en av de bästa karaktärerna att spela om du är nybörjare. Hon är en stridsläkare som hjälper sina lagkamrater att överleva. Lifeline har en drönare som bär hälsa från en allierad till nästa. Hon kan återställa sitt team till full hälsa på några sekunder och har andra vårdpaket till teamets fördel. När du väl fått kläm på hur man använder henne är hon en dröm att leka med.

Mirage

Maining Mirage är bra för dem som gillar action i spelet och älskar att ta alla utmärkelser. Han är en stor karaktär med en ännu större personlighet. Han är inte karaktären att använda om du tycker om att arbeta med ditt team. Den här brittiska karaktären älskar att döda, så han är bra för en spelare som är hyperfokuserad på antalet döda. Tänk på att Mirage inte är automatiskt tillgängligt för dig. Som en DLC-karaktär behöver du Apex Coins för att låsa upp honom. Om du inte vill spendera pengarna är en nivå upp ditt andra alternativ.

Frätande

Maining Caustic är inte för de svaga. Han gillar att tillfoga smärta när han kan. Man kan säga att han tycker om det. Han är en stor kille som ofta förbises på grund av sin mörka personlighet och skrymmande. Om du inte har något emot detta och letar efter något annat i en karaktär, ge Caustic ett försök. Han använder bensin och bensinburkar för att döda alla med ett leende på läpparna eller ett ryckande skratt. Han är definitivt en minnesvärd person.

Det finns så många Apex-karaktärer som du kan spela. Var och en har sina egna specifika färdigheter som är avsedda att ta dig långt i spelet. Innan du väljer en karaktär, tänk på vad du vill få ut av spelet. Om du letar efter ett högre antal dödsfall eller föredrar att vara en del av laget, finns det vissa karaktärer för det. Det är upp till dig att välja klokt!

More posts
13 mars 2022

Vad är Guilds i Dota 2?

Dota 2 är ett online-videospel där du slåss mot andra spelare på en onlinearena. Att spela spel är en rolig period för många, men vad kan göra detta ännu bättre? Tjäna belöningar! Många spel erbjuder ...
Read more
13 mars 2022

Valorants karaktärsklasser

Vi har passerat startlägerstadiet i Valorants livstid och in i den efterlängtade slutna betaversionen. Domen är redan inne från de lyckliga få som har fått spela spelet, och responsen är överväldigand...
Read more