Vilka är Rock Leagues svåraste knep?

För att njuta av alla spel bör du känna till de grundläggande mekaniken i det spelet, såsom försvar, dribblingar, hastighet, reaktionstid, skottframställning och många fler. Detta skiljer sig inte från det tillvägagångssätt du bör ta när du lär dig spela Rock League.

 

Men om du vill öka dina vinster och ranking måste du komma åt ny mekanik som är mer imponerande. Dessa mekaniker är mer komplicerade än den vanliga mekaniken som erbjuds i spelet, vilket leder till att mer övning krävs för att bemästra dessa färdigheter.

 

Ändå är denna mekanik mer än värd det arbete som krävs för att utföra det effektivt. Dessa färdigheter kan hjälpa dig att klättra upp i spelets led och är ett imponerande drag att visa upp för dina vänner. Här är några av de mest utmanande tricken på Rock League.

 

< span style="font-size:12.0pt">Musty-Flick (svårighetsnivå 8/10)

 

Musty-Flick är uppkallad efter den välkända Rocket League-spelaren och Youtubern "Musty" som upptäckte just den här versionen av filmen. Även om det ser enkelt ut, kräver denna teknik mycket träning och noggrannhet krävs. När bollen presenteras på ditt tak måste du hoppa en gång och vända ner näsan direkt.

 

En av de bästa snärtningarna som skapas uppnås när backflipen aktiveras i rätt ögonblick. När detta trick är klart får du vanligtvis ett mål samt en reaktion direkt från dina motståndare i textchatten. Din rang höjs och du får betydande skryträttigheter.

 

< span style="font-size:12.0pt">J-Walk (svårighet 8/10)

 

I likhet med danspasset kan "J-Walk" se ut som om du dansar lite. Se till att bilen efter en diagonalvändning nuddar marken på sidan och att framhjulen är framme. När detta är klart måste du använda en tornadospinnar och gå mot det andra framhjulet, i motsatt riktning. Bilen ska svänga sida till sida eftersom det bara finns två hjul på marken. Det här tricket är utmanande, eftersom timingen är snäv.

 

Bli inte avskräckt om du inte tycks förstå det. Tekniken har knappast använts för svårigheten i tajmingen. Det är dock värt ett försök. En J-Walk dribbling bör inte förväntas eller läsas av en motståndare.

 

< span style="font-size:12.0pt">Takblandning (svårighetsnivå 11/10)

 

Det bästa sättet att beskriva en "Ceiling Shuffle" är att tänka på något som en "J-Walk." Men tänk på det medan ditt sinne vänds till en 180-graders vinkel och du är placerade i taket. Vid första anblicken är det ungefär så här tricket ser ut. Men att ta sig an "Ceiling Shuffle" är mekaniskt annorlunda.

 

Bilen lämnas i en ganska instabil situation. Detta beror på närvaron av endast tre hjul. Detta tillstånd kan erhållas genom att använda kontrollspaken. Du måste flytta denna sticka i rätt rytm samtidigt som du flyttar den fram och tillbaka. Detta säkerställer att bilen håller sig fast i taket under en längre tid. Detta kan göras utan en boosteffekt. På grund av den komplicerade mekaniken bakom "Ceiling Shuffle" är detta trick vanligtvis bara försökt för skratt.

 

När du fortsätter att spela Rock League kan du använda dessa trick eller skapa dina egna!

More posts