Vilka är de bästa Counter Strike: Go offensiva lag?

CS:GO är en av de mest oförutsägbara scenerna inom e-sport. Lagen är fria att delta i otaliga evenemang. Spelare eller listor kan plockas upp eller till och med släppas. CS:GO-team kan också ta stora framsteg, och denna inkonsekvens resulterade i utvecklingen av Intel Grand Slam med ett totalt pris på $1 000 000. Varje lag har en chans att vinna. De kommer att kvalificeras när de vinner en lokal turnering eller gör ett framträdande med CS:GO-legenderna.

För CS:GO var 2019 ett turbulent år. Ett antal lag har visat upp sina färdigheter. Förutom CS:GO-legender fanns det nya ansikten som blev berömmelse. Med mångfalden av konkurrenskraftiga lag är det ganska svårt att spåra favoriterna. Ändå har det varit lag som stuckit ut.

< span style="font-size:11.0pt">Vem är den bästa artisten 2019?

Det bästa laget 2019 är Astralis, eftersom de vann en av årets största turneringar, IEM Katowice Major . Den danska truppen vann dock inte en topptävling från mars till augusti. Team Liquid tog deras plats. De vann alla enskilda S-Tier-evenemang de deltog i. Efter att ha vunnit ESL One Cologne fick laget Intel Grand Slam. Men de kom till kort för resten av 2019. The Evil Geniuses-truppen blev berömmelse.

Under höstens långa månader ledde Maikil Golden Selim från Fnatic och Peter Stanislaw Jarguz från EG sina lag att ta hem baconet. Fnatci tog hem DreamHack Malmö medan EG vann i IEM New York och I-League.

I slutet av året tog Astralis tillbaka nummer ett. De vann BLAST Global Finals och IEM Beijing.

< span style="font-size:11.0pt">Vem är det bästa laget genom tiderna?

Astralis är det bästa CS:GO-laget hittills. Sedan 2016 har den danska kärnan förblivit konkurrenskraftig inom eSport. Deras fanbas fördubblades efter att ha vunnit i ELEAGUE Atlanta.

I början av 2018 ersatte de Markus Kjaerbye. Under nästan 5 år i Counter Strike: Go Offensive hade laget flest Major-vinster. Mer än så har de tjänat totalt  8 000 000 USD.

Det som skiljer den danska kärnan från andra är att de spelar med en stil som inte går att replikera. De kan också driva användningen av granater till det yttersta.

Trots de tragiska förlusterna och hårda förlusterna studsar Astralis tillbaka, vilket gör dem till det bästa laget genom tiderna.

More posts