Vilka är de bästa League of Legends Jungler-spelarna?

Varje år tar Worlds de bästa spelarna över hela världen till en plats. Detta är inte annorlunda för 2020. Några av de bästa spelarna förs till ett hotell i Shanghai för att tävla mot varandra.

 

Bland dessa spelare finns 22 olika djunglare som spelar för att representera sitt lag och sin region i hopp om att ta hem Worlds-trofén. Ändå finns det några djunglare som sticker ut bland resten och har en högre sannolikhet att säkra titeln för sina lag.

 

< span style="font-size:12.0pt">Vilka är de bästa LoL Jungler-spelarna?

 

Här är våra val för de bästa djunglerspelarna som är närvarande i League of Legends Championships:

 

< span style="font-size:12.0pt">Kanavi, JDG

 

Kanavis obefläckade spel på Rift talar för sig själv. Det är ingen hemlighet att han är i centrum för uppmärksamheten i sitt lag och visar imponerande talang. Han sägs vara den drivande kraften bakom en mängd olika JD Gamings segrar på grund av hans förmåga att säkra dödsfall som gör att han kan äta upp så mycket guld som möjligt. Tillsammans med att få resurser i spelet och utkast.

 

Kanavi har ett antal prestationer bakom sig. Han utsågs till MVP från sitt framträdande i Spring Split. Tillsammans med detta röstades han fram som den första All-Pro-djunglern i den senaste Summer Split. Han sitter över resten och håller topplatsen på LPL:s lista. Dessutom har han förmågan att överträffa varenda en av sina motståndare och se flashig ut när han gör det.

 

Det är inte svårt att se varför Kanavi anses vara orsaken till att JDG är så högt betygsatt, liksom varför laget tog sig till finalen med Top Esports som lagets motståndare.

 

< span style="font-size:12.0pt">Canyon, DWG

 

Canyon ses som den bästa djungeln i LCK. Hans prestation är i form nyligen och det kommer att bli svårt för motståndarna att hantera hans styrka som han visar upp när han spelar. Canyon har den högsta skadeprocenten, den högsta skadan per minut och den högsta KDA av alla djunglare som har deltagit i halvan av LCK Summer Split.

 

Canyons framgång kan förklaras av champinställningen. De flesta djunglare föredrog att hålla sig till teamfight-orienterade mästare med högt värde i den här tidigare uppdelningen.

 

Men Canyon spelade främst med karaktären Nidalee, som var hans mest spelade mästare. Genom att spela denna mästare kunde han uppnå en vinstgrad på 100 procent. Han förväntas dominera i Worlds-turneringen.

 

< span style="font-size:12.0pt">SofM, Suning

 

SofM var en stor bidragande faktor till de segrar som Suning vann över LGD. Han har 12 KDA i tre separata mästerskap. Han hade dock ett betydande fall i den senaste matchen mot LGD, där han spelade noll AP-mästare utanför en av matcherna. Icke desto mindre var han helt och hållet på AP-mästarna innan dess för de föregående 54 matcherna kontinuerligt.

 

Denna funktion kan göra draftningen avsevärt enklare för sina motståndare i de kommande världarna. Ändå är SofM fortfarande exceptionellt konkurrenskraftig och en spelare som bör ses upp till och som förtjänar lite uppmärksamhet.

More posts
13 mars 2022

Vad är GOATS i Overwatch?

Termen GETT har en annan betydelse i Overwatch än i andra esporter. Vanligtvis är det en förkortning som betyder den största genom tiderna. Det är ett sätt att referera till de bästa spelarna i en giv...
Read more