Vilka är de bästa VALORANT-agenterna?

Metaen hålls fräsch tack vare att nya agenter läggs till regelbundet. Det är viktigt att välja en VALORANT Agent som kommer att utrusta dig med de rätta verktygen och göra det möjligt att öka i rang inom spelet.

 

< span style="font-size:12.0pt">Vad är metodiken bakom att hitta de bästa VALORANT-agenterna?

 

All information om VALORANT-agenterna är baserad på följande:

 

  • Feedback ges från flera spelare på olika färdigheter, samt forskning och personlig erfarenhet
  • En agents synergi och hur det är kunna spela tillsammans med andra
  • Den förväntade meta som är baserad på redan populariserade synergieffekter
  • Baserat på agentens totalsumma lönsamhet och användbarhet under hela banans match

 

< span style="font-size:12.0pt">Brott

 

Denna agent var ett standardutkast och ansågs starkt under de senaste VALORANT-turneringarna. Den främsta orsaken kan kopplas till hans förmåga att passera genom väggar. Att välja Breach ger dig möjligheten att bunkra utan sikt. Detta säkerställer en knock-up och dåse. Alla dessa funktioner, liksom hans terrängförbikopplingskit, gör honom till en värdefull tillgång. Han är lätt att se som en av de bästa VALORANT-agenterna.

 

< span style="font-size:12.0pt">Cypher

 

Cypher är den perfekta VALORANT-agenten om du vill spela spelet med en långsam spelstil. Han har ett ganska statiskt kit som fungerar bra under dessa spelförhållanden. Hans exceptionella förmågor förbättras när han paras ihop med Sova. Han görs ovärderlig tack vare sina möjligheter att vara matchens ögon och öron. Utöver detta har han förmågan att ge sitt lag en betydande fördel. Detta beror på kombinationen av hans Spy Cam och trip-wires, som har potential att skada motståndare allvarligt.

 

< span style="font-size:12.0pt">Killjoy

 

Killjoy är en statisk mästare vars fokus främst ligger på att låsa in ett område och se till att det är säkert. Hennes anfallsförmåga är svagare än hennes försvar, men denna egenskap verkar inte hindra hennes övergripande prestation. Ett problem med hennes upplägg är dock hennes Turret. Icke desto mindre kompenseras denna negativa egenskap av hennes Alarbot och Ultimate, som är potenta och lätt kan frustrera.

 

< span style="font-size:12.0pt">Phoenix

 

Han ses som en bas i CS och CS: GO-spelare. Detta beror främst på ett kit som förser honom med funktioner som granat och flashbang. Dessutom har han också möjligheten att få vad som faktiskt är ett andra liv. Utöver detta är han utrustad för att spela aggressivt och kan hjälpa till att öppna upp en väg till sitt lag innan han återvänder till där han var. För att inte tala om hans otroliga förmåga att försörja sig själv.

 

< span style="font-size:12.0pt">Sage

 

Sage är mycket mindre aggressiv än andra agenter som Breach eller Phoenix. Ändå kan hon fortfarande prestera otroligt bra. De extraordinära egenskaper hon besitter gör henne ovärderlig för alla lag. Detta beror mestadels på flera faktorer, som hennes förmåga att återuppliva nedslagna spelare och det stöd hon erbjuder sitt lag. Hennes isfält har också visat sig vara otroligt för zonindelning och att köpa tid. Alla dessa förmågor gör henne till en av de bästa VALORANT-agenterna.

More posts