Vilka är de bästa hjältarna i Hearthstone?

Hearthstone har många hjältar som du kan spela med för att bli en mästare. Om du är ny på det här spelet kan du bli förvirrad över vilka som är de bästa hjältarna i Hearthstone. Oroa dig inte eftersom följande är en lista över de bästa hjältarna du kan prova.

< span style="font-size:14.0pt">Det bästa av de bästa hjältarna i Hearthstone < /span>

Tier 1 innehåller bästa av de bästa hjältarna för Hearthstone. De är extremt starka och kan ge dig stora tillgångar för att spela ditt spel.

  • Dancin' Deryl

Dancin' Deryl är anses vara bland de svåraste hjältarna i Hearthstone. Det kan ge viktiga buffs för minions. Du måste dock behärska konsten att dansa för att effektivt landa buffs. Du kan föredra tokengeneratorer som Murloc Tidehunter och Alleycat för att få fler hantlangare du kan sälja.

  • Yogg-Saron, Hope's End

Välja Yogg-Saron , Hope's End kan ge dig två fördelar. Det kan erbjuda dig buffade underhuggare som kan hjälpa dig till mitten av spelet oskadd. Dessutom är det den ensamma hjälten som kan rekrytera en minion för endast 2 guld.

  • Ark-skurken Rafaam

Denna hjälte är en mästare på att få användbara minion genom att kopiera dem från andra spelare.

  • Tirion Fordring

Om du vill ha en unik hjälte, Tirion Fordring kan vara ett bra alternativ för Battlegrounds. Det kan buffa minions som inte är bundna till någon av spelstammarna. Med den här hjälten kan du förvandla skräp till monster.

  • Edwin VanCleef

Edwin VanCleef kan erbjuda du en billig och kraftfull buff. Om du köper fler minions kan du ta emot större buffs. Den har en hjältekraft som kan polera minions även de som är svåra att förbättra. Med Edwin VanCleef kan du skydda viktiga tillgångar som Scavenging Hyena, Baron Rivendare eller Mama Bear. Med det kan de bli friskare och överleva striden.

  • AF Kay

A.F. Kay har inte möjligheten att köpa hantlangare på de första 2 varven. Under tiden kan du frysa minions du får från Tavern. Hjältens kraft blir tre, vilket är en kraftfull spik. Hjälten kan upptäcka 2 minions gratis. Dessa hantlangare kommer från Tavern Tier 3. En annan fördel med hjälten är att det var den första hjälten som hittade Floating Watcher eller Cobalt Guardian.

Är du redo att njuta av ett framgångsrikt spel med Hearthstone? Då är det dags för dig att välja en av de bästa hjältarna som nämns ovan. Med det kan du ha fler chanser att vinna och få fantastiska belöningar. Det hjälper också att bemästra dina färdigheter i spelet.

More posts