Vilka granater finns i CSGO - Flashbangs

Counter-Strike Global Offense är en av de mest prestigefyllda och ansedda e-sporterna som finns. Det är kung av FPS-genren, och även med Valorant runt hörnet är det osannolikt att det kommer att avsättas någon gång snart.

Det finns otaliga anledningar till spelets framgång: den höga skicklighetskurvan och taket, tillgängligheten för nya spelare, låg kostnad och nu gratis att spela aspekt. Alla dessa samlas för att skapa ett spel som är lätt för nya spelare att komma in i, och med tillräckligt djup för att hålla dem fast i många år framöver.

Ett av de största hindren för CS-spelare att börja spela konkurrenskraftigt är att lära sig hur man använder granater på rätt sätt. Med ett koordinerat team kommer granater att vara en löjligt stor faktor för att avgöra om du vinner eller förlorar, så du måste lära dig vilka granater du har och hur du använder dem.

Flashbangs

Flashbang är en basgranat av FPS-genren, och det av goda skäl. Verktyget du får med blixtar är oöverträffad, oavsett titel. Den kan användas för att fejka ut motståndare, få igång en kindrus, rensa ut ett område, stoppa en aggressiv push och mer.

Utöver det kan allt ovan göras för att utföras av en enda spelare med en enda flashbang. När du har ett lag som alla använder flashbangs, då har du en vinnande strategi.

När det kommer till CSGO får både CT och T flashbangs som är samma. Det finns tre sätt att kasta flashbangs, vänster mus, höger mus och båda. Var och en av dem erbjuder olika räckvidd och båge på dina granater, så lär dig skillnaden.

Det finns några tekniker att vara medveten om med flashbangs. Du kan göra en pop-flash. Det är när du kastar en flashbang för att detonera utan att den träffar någon yta. Resultatet är att fienden inte har en chans att reagera. Den här tekniken är bra när du är själv och behöver pressa ut en webbplats. Du kan också få din lagkamrat att pop-blixt åt dig.

Varje karta på CSGO har sina egna granatfläckar, inklusive flashbangs. Dessa är positioner att kasta granater från för att rikta in sig på specifika angripare eller försvarspositioner. Du kan ladda ner en karta från verkstaden med alla på den. Så gör det och öva.

När du träffas av en blixtbang blir din syn vit och du kan inte se eller höra någonting. Det är detta som gör dem så kraftfulla. Om du slår en ruta på kan du trycka in på en plats utan rädsla för att bli skjuten från fiender. Effekterna av en blixt kan dock stoppas genom att vrida bort huvudet från den. Det är därför pop-blixtar är så effektiva eftersom det inte ger fienden den möjligheten.

Flashbangs är de enklaste av granaterna att använda, och de mest effektiva, så om du ska dedikera dags att lära sig någon av dem, låt det vara dessa. Medan röker och eldsvådor har nischade användningsområden och specifika områden du vill använda dem, är mångsidigheten hos flashbang oändlig.

More posts