Vilken fraktion ska jag välja i World of Warcraft

När det kommer till att välja en sida för tv-spel kan detta vara en mycket svår uppgift. Det finns så många faktorer att ta hänsyn till, inte bara om du vill vara hjälten eller skurken. World of Warfare är ett annat spel som får dig att välja din fraktion. Välj klokt eftersom detta kan avgöra ditt öde!

 

< span style="font-size:12.0pt">Välja en fraktion

 

Att välja din fraktion är en mycket viktig uppgift. Det påverkar din övergripande spelarupplevelse, så du vill vara säker på att du väljer klokt. World of Warfare (WoW) har bara två fraktioner; därför bör ditt beslut inte vara svårt att fatta. De är en så viktig faktor eftersom de kommer att påverka hela spelet. Fraktionerna formar ditt spel och bestämmer vad din story kommer att vara under resten av spelet.

 

De två fraktionerna är Alliance och Horde. Utformningen av dessa grupper är ganska enkel, men deras utförande av saker är mycket intrikat. Alliance kan betraktas som de "goda killarna". Dessa spelare vill bli av med de onda krafterna från Azeroth och skydda sig mot alla hot. Hordemedlemmar kan förknippas med våld och krigföring. De är definitivt antihjältefraktionen. Dessa grupper måste navigera sig runt konflikten som inträffar i Azeroth.

 

Det finns mer i dessa grupper än om du vill vara den bra eller dåliga killen. Vissa klasser och raser kan bara gå med i en fraktion.

 

< span style="font-size:12.0pt">Allians

 

Denna fraktion är det bättre alternativet för spelare som fokuserar på att slåss mot andra med en känsla för ordning och reda och rensa slutspelsdata. Detta är lättare om du är en del av Alliance, men det är inte omöjligt för Horde-medlemmar.

 

Huvudklassen som definierar Alliance är Paladin. Paladins definieras av balans. De har kraftfulla välsignelser, och av denna anledning anses de vara önskvärda partners.

 

Alliansspelare går också upp i nivå snabbast. Detta beror på faktorer som guidezoner, uppdrag, plottning och andra faktorer.

 

Alliances två huvudsakliga nav är Stormwind och Ironforge. Stormwind är det mänskliga kapitalet och Ironforge är Dwarvens huvudstad. Dessa ger mer strukturell, raffinerad, ren och industriell estetik.

 

< span style="font-size:12.0pt">Hord

 

Horde tros vara mer av en kraftfull fraktion på grund av sökupplevelsen och underhållningsfaktorn. Det är den mer lockande gruppen på grund av dess känsla av våld och mörker.

 

Klassen Shaman definierar Horde-fraktionen. Shamanen är också en ganska balanserad klass. De är oberoende, och de erbjuder buffs till fester.

 

Horde har de stora naven Orgrimmar, Orc-huvudstaden och Undercity. Orc-huvudstaden fungerar som en trollbastion, och understaden är de odödas bistra plats. Detta har en mörkare, grubblande och mer seriös estetik.

BuyBoosting.com | WoW Classic Boosting | WoW Boost

 

< span style="font-size:12.0pt">The Bottom Line

 

I slutändan bör du välja den fraktion som kommer att ge dig en större känsla av njutning. Det är ett personligt val baserat på ditt önskade resultat av spelet. En sak som

skulle vara fördelaktigt om alla dina vänner är i samma fraktion. Detta beror på att kommunikationen mellan grupper är begränsad. I slutet av dagen är detta en social aktivitet som du vill kunna njuta av med dina vänner.

More posts