Vill du öka din statistik i Fortnite? Följ dessa tips!

Din första erfarenhet av att uppnå segern i Fortnite kan vara svår. Du kan känna dig frustrerad för att du har känt att du redan gjort allt du kan men ändå är vinnarkronan långt ifrån din räckhåll. Tack och lov finns det fantastiska strategier som du kan använda för att ta dig framåt med dina motståndare, säkra ditt område och få power-ups.

  1. Var extremt försiktig.

Denna åtgärd kommer att hålla dig säker och vid liv tills du är den enda spelaren kvar. Dra inte till dig uppmärksamhet som kommer att få din motståndare att skapa en kamp. Naturligtvis, försök inte skjuta förrän du är 100% säker på att du kan träffa fienden och döda honom. Se till att du inte lämnar dina spår på området. Om möjligt, försök att undvika att öppna dörrar när du inte är säker på att du kan ta dig ur det levande.

Så snart du når de sista cirklarna, hitta en plats där du kan gömma dig. Se till att inte skapa oväsen som dina fotsteg och vapenväxlar. Flytta till en säker plats när du hör någon närma sig. Spring så fort du kan om du vill undvika stormen. När du ser fiender slåss mot varandra, gör det till din möjlighet att fly samtidigt som du ser till att inte skapa ljud av fotsteg.

  1. Förstör strukturerna hos dina fiender.

Samla en last med sprängämnen och vapen och lägg dem längst ner i tornet. Denna åtgärd kommer att göra det svårt för dina fiender att ta dig eftersom de fortfarande behöver bygga upp sin nivå. Du bör vara aggressiv för att skjuta strukturerna, men du måste se till att de inte kan gömma sig eller skydda.

  1. Hitta spelaren med den bästa positionen i spelet.

Försök hitta ett sätt att smyga in i fiendens område. Du kan vanligtvis se honom på toppen av tornet och upptagen med att bygga deras struktur. Se till att gå direkt på golvet samtidigt som du täcker dig med ramp. Gör ditt bästa för att inte få uppmärksamhet. När du är placerad under den spelaren, vänta på att han skjuter alla spelarna. Bara göm dig och ha tålamod tills bara ni två är kvar. Blås sedan ut golvet där han står och använd ditt vapen för att skjuta honom när han faller. Se till att slå honom så att han inte kan hitta ett sätt att skjuta på dig också.

More posts
13 mars 2022

RAKET LIGAN

ROCKET LEAGUE I juli 2015 lanserade Psyonix ett fotbollsspel online som de utvecklade och publicerade. Onlinefotbollsspelet kallades Rocket League. Den släpptes först i PlayStation 4 och Microsoft Wi...
Read more