WORLD OF WARCRAFT: KLASSISK

Senaste nyheterna från World of Warcraft: Classic

Efter att spelet släppts har det stor inverkan på spelarna när det gäller uppdateringar och innovativa funktioner.

Du som spelare bör veta att WoW: Classic är på sitt steg 1. I det här skedet har utvecklarna inkluderat en Molten Core, Onyxia och Open-world PVP, och den har ingen hedersfunktion.

Den 15 oktober släpps Dire Maul Dungeon före det ursprungliga schemat.

I steg 2, mitten av detta år, kommer du att märka att den har en ny version av nya chefer. En av dem är Kazzak. PVP-belöningarna blev suveräna och Honor-systemet har utvecklats.

ÄR DETTA SPEL VÄRT ATT SPELA?

Som en beroende onlinespelare, absolut ja. Nyligen har 75 poäng mottagits av WoW: Classic sedan det har blivit anmärkningsvärt skapade spel bland alla spel. Det ger dig chanser att utforska Azeroth för allra första gången.

SLAGS "WOW: KLASSISK" SERVER SKA DU SPELA.

Du måste bestämma vilken typ av servrar du ska använda. Den här gången ger det dig två alternativ att välja om det kan vara PvP eller PvE. Det kan bero på vilken region du tillhör. Och efter att ha valt bestämmer du dig för vilken sfär du vill engagera dig från.

Tänk alltid på att det kommer att ta så lång tid för din köserver att använda under kvällstid. Ibland kan det ta 45 minuter till 1 timme. Om du föredrar att det ska spelas, förbered dig minst 30 minuter innan ditt spelschema, särskilt på kvällen.

BÄSTA TILLAGEN

WoW: Classic kan betrakta det som gammalt, men de goda nyheterna är att du fortfarande kan utnyttja uppdateringarna från gränssnittet med några av de senaste visselpiporna och klockorna från Addon. Dessa uppdateringar kan spåra din mätare och hur dina fiender dog genom inventeringsprocessen. Någon annan purist som leker med lite tillägg.

BÄSTA KLASS OCH LÖP

Lopp och klass är svåra alternativ för dig att välja mellan eftersom det blir enormt beroende på din spelstil.

KOSTNAD FÖR ATT KÖPA WOW CLASSIC

Självklart är det helt enkelt ett gammalt wow klassiskt abonnemang. Du behöver inga ytterligare köp. Den ursprungliga lådan har utrustats schema abonnemang. Om du är nybörjare kan det kosta $15 USD för månatlig registrering och aktivering.

HUR KOMMER MAN SNABBT UPP?

För att du ska bli rik på alla nivåer finns det många sätt för dig. Men en sak som garanteras är att döda alla monster.

More posts