WoW Classic Fas fyra

Trots spelen, ja, tråkig start, tjafsar Blizzard fortfarande framåt med det klassiska WoW-tåget och kör det in i den fjärde fasen i april, komplett med en ny raid. Det har gått ett tag sedan den senaste uppdateringen och de trogna WoW-spelarna som har hängt med har sett fram emot den här ett tag. Serverproblemen som plågade spelet vid lanseringen verkar också vara lösta, så förhoppningsvis går denna innehållsutrullning smidigt.

Uppdateringen kommer att sändas live den 15 april, vilket är precis runt hörnet och kommer med tre primära nya delar av innehåll. Först är Zul’Gurub-raiden; andra är Stranglethorn fiske extravaganza, och slutligen är The Dragons of Nightmare-evenemang.

Zul’Gurub

Zul’Gurub-raiden äger rum djupt inne i Stranglethorns djungler, där du upptäcker en gammal trollstad. Det är en räd på hög nivå, 20 mans instanser, och kommer med 120 nya föremål.

Stranglethorn Fishing Extravaganza

Detta evenemang äger rum längs kustlinjen i Stranglethorn Vale. Tidigt på morgonen en viss dag kommer Ironforge och Orgrimmar att få besök av några vänliga troll i ett försök att rekrytera sportfiskare till turneringen. Väl i Stranglethorn börjar turneringen vid en förutbestämd tidpunkt.

The Dragons of Nightmare

Inom smaragddrömmen har kraftfulla smaragddrakar från den gröna drakens flygning setts ströva runt portalerna vid de stora träden . Till skillnad från Ysera, kryper dessa varelser och patrullerar med nyfunna hot, och tvekar inte att krossa alla som korsar deras väg. Skulle du välja att ta dig an dem, se till att du är med ett parti av starka och formidabla allierade.

Uppdateringen verkar fortsätta med den möjliga lanseringen av en ny klassisk WoW-expansion, The Burning Crusade. Tidigare gjorde Blizzard en omröstning för att mäta fansens intresse för idén, så det verkar troligt att vi kommer att få ett komplett expansionspaket någon gång längre fram.

Det är bra att se att WoW classic har gjort någon form av språng i spelområdet. Trots att Blizzard förblir behäftad med kontroverser efter en vilseledande marknadsföringskampanj och misslyckande med att hålla löften, förblir Blizzard engagerad i människorna som har investerat i spelet, på gott och ont.

Om WoW classic nu är värt att köpa återstår dock att se. Många av de tekniska problemen som förlamade spelet vid lanseringen har visserligen lösts, men många av de första problemen som folk har haft med spelet är fortfarande närvarande.

Det beror verkligen på personliga preferenser. Om du var ett fan av WoW förr i tiden, kan det vara värt din tid att ta ett exemplar för den rena nostalgifaktorn. Å andra sidan, om du letar efter din första intåg i MMORPG-världen, så är det förmodligen inte dit du vill leta.

MMORPG-genren är övermättad, full av underbara och annorlunda spel som alla är unika på sitt eget sätt. Så om WoW classic inte är din kopp te, är vi säkra på att du kan hitta något.

More posts