World of Warcraft: Shadowlands Release

World of Warcraft är en av världens mest populära spelserier. Med nästan otaliga spelare över hela världen har serien vuxit konsekvent i popularitet och närvaro, och en del av dess framgång har varit att släppa nya utgåvor, DLC och installationer. För de som inte vet är World of Warcraft en MMORPG. Spelare kan skapa en karaktär baserat på en mängd olika "klasser", som var och en har olika attribut, förmågor och svagheter.

 

En spännande ny historia

 

Den senaste kommande expansionen av World of Warcraft heter Shadowlands, och uppdateringen lovar att bygga vidare på den befintliga historien om WoW-universumet, förutom att ge spelarna tillgång till annat nytt innehåll. Shadowlands främjar den nuvarande lärdomen om WoW, centrerad kring Shadowlands-riket, ett område med fem zoner. Zonerna i Shadowlands kallas Bastion, Ardenweald, Revendreath, Maw och Maldrazzus.

 

En stor del av WoW-universumet är förbundssystemet. Detta system borde ha en viktig roll i Shadowlands också. Zonerna i Shadowlands styrs av olika förbund, och spelarna måste välja sida. Detta kommer sannolikt att skapa spännande spänning och action i handlingen, vilket tvingar olika karaktärer att hamna i konflikt med varandra och slåss om den sida som de tycker är rätt.

 

Försenat releasedatum < /span>

 

Släppdatumet för Shadowlands har försenats, vilket bekräftades på Twitter av det officiella WoW-kontot. På Gamescom tillkännagavs det att WoW skulle släppas den 27 oktober 2020. Det är inte klart nu när expansionen kommer att vara tillgänglig. Det finns dock ett preliminärt datum för releasen av Shadowlands pre-patch. Pre-patchen bör vara tillgänglig för nedladdning från den 13 oktober.

 

Hur Shadowlands förändrar spelet

 

Med lanseringen av Shadowlands kommer vissa grundläggande delar av WoW att förändras. Detta gäller även spelet. Covenant-systemet i WoW kommer in i Shadowlands. När spelare når en viss nivå kan de välja ett förbund i Shadowlands-universumet att anpassa sig efter. Att följa ett förbund i den här regionen kommer med massor av förmåner och fördelar.

 

En stor fördel är att få tillgång till nya föremål, buffs och byte. Till exempel tillåter vissa förbund spelare att vinna specialbyte från fängelsehålor. Dessutom har navigationssystemet i WoW uppenbarligen setts över, med den nya navigationstekniken som görs tillgänglig som en del av Shadowlands-expansionen.

 

Shadowlands-universumet kommer också att introducera en nivåsquish, vilket innebär att din karaktärs nivå tillfälligt reduceras när du går in Shadowlands. Detta ger din karaktär utrymme att växa och höja nivån medan du spelar i området, utan att du behöver oroa dig för att stagnera. Det ryktas också om nya karaktärer och korruptionsmekaniker från andra expansioner som finns i Shadowlands-zonerna.

 

Men mycket av detta är dock bara spekulationer. Tills Shadowlands äntligen kommer ut kan vi inte säkert veta vad expansionen kommer att innehålla, annat än vad World of Warcraft har tillkännagett. Vi måste vänta tålmodigt tills vi kan spela det för oss själva.

 

More posts