Rainbow Six Siege: Tips for Beginners

I mer än månader har Rainbow Six Siege av Ubisoft ökat sin popularitet och baserade spelare. Sporten började hitta infrastruktur och ben i branschen.

Siege blev ett fantastiskt taktiskt spel för nya spelare. Några av nybörjarna tyckte att det är ett skrämmande spel. Operatörsmängder, runt kartans förstörbara väggar och övergripande facetterad av detta spels vertikalitet, är funktioner som är svåra att förstå för vissa nybörjare.

•    Slutför alla självstudier i alla situationer.

Vi vet att tutorials bara är en irriterande del av spelet. Men precis som andra spel måste handledningarna i Rainbow Six Siege betraktas av de nya spelarna som en väsentlig del av spelet. På så sätt kan de lära sig några av dess tillgängliga operatörer, utrustning och kartor som de kan få. Det här är bara några element som inte kan hittas i något skjutspel i första person. Om spelarna hoppar över handledningen och fortsätter med det tillfälliga spelet utan förkunskaper om hur de kan spela det här spelet, kommer det bara att få dem att fastna.

Spelare kan tjäna 200 renown för varje tio avslutade situationer. Detta kan hjälpa dem att komma närmare att köpa nya operatörer tillsammans med deras framsteg i rangordningen.

•    Spela med några vänner.

Precis som andra onlinespel måste spelaren spela tillsammans med sina vänner. Detta kan hjälpa dem att lära sig spelet eftersom de tillsammans lätt kan ta sig igenom spelet. Det främjar också bättre kommunikation med andra lagkamrater om var de trycker, vilka operatörer som måste användas eller var är fienderna.

Längst ner på kartan finns tillgängliga länktexter. Dessa tillåter spelare att ha lite tid på sig att lära sig bildtexterna och sammansättningen av varje karta, inklusive spelets djup. Detta är ett viktigt övervägande när spelare vill klättra upp mer i sina led.

•    Spela inom laget.

Vi vet att lagarbete är nödvändigt för varje spel för flera spelare. Varje medlem kan hjälpa varandra att uppnå mål. Precis som i Rainbow Six Siege måste spelare samarbeta med sitt lag eftersom det var nödvändigt för att nå fler rankade. Det här spelet behöver ett lag för att vinna inte bara en person. Detta innebär att spelaren måste göra vad laget spelar runt. När spelaren försvarar sig, och hela laget får ett gäng med 3 hastigheter. Detta betyder bara att spelaren måste springa planlöst på kartan. Spelaren kan använda någon som liknar Echo eller Mira som kan hålla och luta tillbaka objektivet. Detta kan också hindra motståndarna från att få det att bilda dem.

På sidan av attacken kan spelare leta efter sina lagkamrater som har en diffusor som låter dem gå när de spelar bomben. Vanligtvis är lagkamraterna alla rättvisa i början av Bomb-spelet. Det kan få spelare att börja omgången, men det kan vara en guide bort på bombplatsen när det gäller att spela målet som hjälper spelare att enkelt ändra sin rang.

More posts