Slaget om avgrunden; Allt du behöver veta

YTANDE AVGRUND

Den kallas också Murder Bridge som den har blivit kärleksfullt dubbad. Den innehåller två lag om fem mästare som kämpar längs en enda körfält utan neutralt territorium. Spelet börjar på nivå 3, utan betydande startguld, och startar handlingen omedelbart i stora slag, utdragna lagstrider, omedelbara dödsfall och smala flykter.

Det är också en karta som finns i Freeload och innehåller ARAM, en spellägesakronym som står för "All Random All Mid". Varje match i båda lagen består typiskt av 5 mot 5. De kommer att ges en slumpmässig mästare baserat på deras förmåga pool. Själva kartan består av ett enda körfält där alla spelare kan slåss med varandra i ett snabbt, tungt spelläge.

ABYSS BATTLE

The Howling Abyss är det enda enfilade slagfältet som finns tillgängligt i League of Legends, och har två baser arrangerade i vardera änden av en bro. Detta försvaras av två torn, medan nexus skyddas av ett par torn. Det finns inget territorium att distrahera från denna uppgift. Detta har den vanligaste och mest intensiva kampen i spelläget.

MOMENTUM

  • Ingen healing eller shopping. Dess plattform ger ingen läkning och inköp är mycket begränsat. Mästare kan bara köpa efter i dödens spår att en dog på slagfältet. Återkallningsförtrollningen inaktiverades också.
  • Hälsoreliker. Du hittar detta över bron med jämna mellanrum. När du väl har konsumerat detta kommer din mästare att regenereras snabbare under en kort tidsperiod.
  • Hämmare. Bara ett körfält att erövra, ditt lag kan bryta din framgång i spelet. När du väl har flyttat ner kommer det attackerande laget att börja skapa två superminions per våg.

Själva spelläget har ett antal unika funktioner. Den väljer slumpmässigt en mästare åt dig men den kan bytas ut mot en annan slumpmässig mästare efter att ha samlat tillräckligt med poäng för en omrullning, det är ett slumpmässigt urval av mästare. Andra fördelar är inte lika omedelbara eftersom ARAM ger spelare möjligheten att bredda sin mästare som aldrig förr.

Kanske erbjuder de en stor förståelse för varje mästare mekanik, svaghet och styrka. Det ger också spelarna möjligheten att fokusera på grunderna utan att oroa sig för den otroligt långa listan med spelelement. Å andra sidan är det här spelet Howling Abyss inte utformat för att stödja det rankade spelet och det kommer det aldrig att göra som ett tillägg.

More posts