De bästa Dota2-lagen genom tiderna

Dota2 har varit bland de största tävlingsspelen i världen i många år, och det visar inga tecken på att tappa fart. Lag som lyckas vinna tävlingar gör en enorm prestation, så det är ganska imponerande när någon enhet lyckas nå en placering på alltidslistan.

Vi har tidigare tagit upp viktiga ändringar i rollistan som gjorts i populära Dota 2-lag. Om du inte är uppdaterad rekommenderar vi att du läser den artikeln först!

Idag handlar det om att titta på några av de lag som har visat upp dominans, så pass mycket att de rankas bland alla tiders storheter.

Grunden för rankningen

Spelarstyrka är också en viktig faktor, du kan läsa mer om våra rankningar för bästa spelare här. Grunden för rankingen av lagstyrkac är ganska enkel, man tar hänsyn till den sammanlagda summan av hur länge varje lag har legat kvar på första plats. Även om du kommer att se andra mätvärden, inklusive den längsta sträckan på första plats och när de senast hade den äran, är det det första mätvärdet som avgör var de hamnar.

1. Lagets hemlighet

Team Secret var mycket väntat att vara här, eftersom de har haft förstaplatsen i imponerande 472 dagar i skrivande stund. Vad som är ännu mer imponerande är att lagets längsta period på toppen är högre än de kombinerade löpningarna för alla andra lag på den här listan, som ligger på 288 dagar.

Team Secrets senaste topplacering var i december 2020.

2. PSG.LGD

PSG.LGD råkar vara det topprankade laget i skrivande stund. Dess sammanlagda regn i toppen är totalt 189 dagar, med en längsta svit på 126 dagar. Naturligtvis, med tanke på att laget uppenbarligen är i storform nu, att säga om det kan gå om Team Secret under sin nuvarande run?

3. Virtus.pro

De andra tvåorna här har en kombinerad nummer ett-placering genom tiderna som står på 142 dagar, med en längsta svit på 91 dagar. Dess senaste tid i toppen kom i april 2021.

4. Laganda

Team Spirit har varit topplistad under en enda period, vilket innebär att dess kombinerade tid och längsta tid på första plats båda är 105 dagar. Detta tog slut i februari 2022, vilket råkar vara mycket nyligen.

5. Vici Gaming

Vici Gaming har 103 dagar sammanlagt på första plats med sin längsta svit på 70 dagar. Det var senast på topp i mars 2020, vilket visserligen är ganska länge sedan.

6. OG

OG står på plats sex med 91 dagar sammanlagt på toppen, varav 89 i följd. November 2019 var den senaste gången detta lag var i topp, vilket är den tidigaste tidsstämpeln på den här listan.

7. Invictus Gaming

Invictus Gamings sammanlagda och längsta totalsumma ligger på 68 dagar. Senast detta lag hade äran att kallas nummer ett var i juni 2020.

8. TNC Predator

Med TNC Predator står dess kombinerade och längsta streak båda på 28 dagar och kulminerade i december 2019.

9. Team Aster

Team Aster är utan tvekan ett av de hungrigaste lagen där ute, efter att ha haft sin tid att glänsa så nyligen. Dess 25-dagars kombinerade totalsumma och längsta svit tog slut i april 2022.

10. Team Liquid

Den sista deltagaren på listan är Team Liquid som har en kombinerad totalsumma på 23 dagar på toppositionen, med den längsta sträckan på 21 dagar. Deras senaste tid i toppen var i januari 2021.

Avslutande anmärkningar

Alla lag här har gjort ett fenomenalt arbete för att ha blivit stämplade som nummer ett i ett så populärt och hårt omtvistat spel. Det ska bli intressant att se hur den här listan ser ut framöver. Om du vill pröva lyckan i en mer konkurrenskraftig miljö är Battle-Cup boosting en bra plats att börja på.

More posts
3 juni 2022

Historien om KennyS

Kenny Schrub, mer känd som KennyS, är en av G2 Esports tidigare Counter-Strike: Global Offensive-spelare. Det är inte många som kan göra anspråk på berömmelsen att vara känd som en av de bästa krypsky...
Read more