1. Välj boostningstjänst
2. Välj dina önskade alternativ
3. Välj din server
4. Extra tillval
Din beställning
16,9 US$
Boost Coin
1 690
Fördelar framför andra

Garanterad säkerhet

Chatta med Booster

orderspårning & Schemaläggning

24/7 Live Support

Ansök
Boost nu
Read reviews
Powered by and
10 Års Av Expertis
Erfarenheterna som vi har samlat på oss under våra tio års verksamhet förbättrar alla aspekter av våra boost tjänster.
24/7 Tillgänglighet
Vårt team av experter är tillgängliga för att ge en förstaklassig upplevelse, vi anställer de bästa boosters globalt.
Professionella Boosters
Vi anställer de bästa spelarna från varje spel. Vi granskar alla våra anställda för att ge professionell prestation & attityd.
Premium Support
BuyBoosting's supportcenter inkluderar 24/7 livechattsupport och telefonassistans och erbjuder all hjälp relaterad till din beställning.
Säkrade Privata Data
Vi använder VPN-Skydd för att maximera din beställnings säkerhet och 256 bit SSL kryptering för att förbättra kundens datasäkerhet.
Återbetalningspolicy
Vår återbetalningspolicy ger flexabilitet och komfort. Du är berättigad att få hel eller partiell återbetalning baserat på beställningens framsteg.
Behövs Hjälp?
Detta formulär är för att kontakta vårt professionella team om du behöver omedelbart svar eller vägledning, öppnar du då vår livechatt.
Socialisera med BuyBoosting
buyboosting facebookbuyboosting instagrambuyboosting facebook
Advantages of Dota 2 boosting
Standing out from the competition when it comes to Dota 2 Boosting
1

säker & Privat VPN användning

För BuyBoosting kommer säkerhet och integritet först. DotA 2-boosters kan förstärka användarens konto i offlineläge för att se till att boosterprocessen förblir oupptäckt. Boosters får inte kommunicera med vänlistan i spelet, och all användarinformation behandlas konfidentiellt.
2

Erfarenhet av DotA 2 Boosting

Boosters och kundtjänstchefer anställda av BuyBoosting har arbetat i DotA 2-branschen i flera år. BB tror att erfarenhetsnivån dramatiskt påverkar kvaliteten på boostingprocessen, och av denna anledning använder endast Dota 2 Boosters med tidigare erfarenhet av boosting.
3

Top DotA 2 Boosters

BuyBoosting anställer top spelare inom DotA2. För att vår service ska ha hög kvalié, så anlitar vi enbart de bästa spelarna med regelbundna tester så att man kan vara säker på att få det bästa av boosting servicen.
4

Anpassningsbar

Med de extra inställningar för DotA 2 boosts, BuyBoost erbjuder användare anpassningsbara boostings upplevelse. Vi tror att varje spelare har olika behov och anledningar, BB tillåter våra klienter att konfigureraderas DotA 2 MMR boost.