1. Välj boostningstjänst
2. Välj dina önskade alternativ
3. Välj dina Detaljer
4. Extra tillval
Din beställning
135,8 US$
Boost Coin
13 590
Fördelar framför andra

Garanterad säkerhet

Chatta med Booster

orderspårning & Schemaläggning

24/7 Live Support

Ansök
Boost nu
Rank boosting in Dota 2
With rank boosting orders, the booster might finish his last win just a couple MMR below(depending on your MMR gain), where you selected. In these cases, the booster can consider your order finished, while the remaining couple of MMR points can be refunded to you.
Read reviews
Powered by and
10 Års Av Expertis
Erfarenheterna som vi har samlat på oss under våra tio års verksamhet förbättrar alla aspekter av våra boost tjänster.
24/7 Tillgänglighet
Vårt team av experter är tillgängliga för att ge en förstaklassig upplevelse, vi anställer de bästa boosters globalt.
Professionella Boosters
Vi anställer de bästa spelarna från varje spel. Vi granskar alla våra anställda för att ge professionell prestation & attityd.
Premium Support
BuyBoosting's supportcenter inkluderar 24/7 livechattsupport och telefonassistans och erbjuder all hjälp relaterad till din beställning.
Säkrade Privata Data
Vi använder VPN-Skydd för att maximera din beställnings säkerhet och 256 bit SSL kryptering för att förbättra kundens datasäkerhet.
Återbetalningspolicy
Vår återbetalningspolicy ger flexabilitet och komfort. Du är berättigad att få hel eller partiell återbetalning baserat på beställningens framsteg.
Behövs Hjälp?
Detta formulär är för att kontakta vårt professionella team om du behöver omedelbart svar eller vägledning, öppnar du då vår livechatt.
Socialisera med BuyBoosting
buyboosting facebookbuyboosting instagrambuyboosting facebook
Advantages of Dota 2 boosting
Standing out from the competition when it comes to Dota 2 Boosting
1

säker & Privat VPN användning

För BuyBoosting kommer säkerhet och integritet först. DotA 2-boosters kan förstärka användarens konto i offlineläge för att se till att boosterprocessen förblir oupptäckt. Boosters får inte kommunicera med vänlistan i spelet, och all användarinformation behandlas konfidentiellt.
2

Erfarenhet av DotA 2 Boosting

Boosters och kundtjänstchefer anställda av BuyBoosting har arbetat i DotA 2-branschen i flera år. BB tror att erfarenhetsnivån dramatiskt påverkar kvaliteten på boostingprocessen, och av denna anledning använder endast Dota 2 Boosters med tidigare erfarenhet av boosting.
3

Top DotA 2 Boosters

BuyBoosting anställer top spelare inom DotA2. För att vår service ska ha hög kvalié, så anlitar vi enbart de bästa spelarna med regelbundna tester så att man kan vara säker på att få det bästa av boosting servicen.
4

Anpassningsbar

Med de extra inställningar för DotA 2 boosts, BuyBoost erbjuder användare anpassningsbara boostings upplevelse. Vi tror att varje spelare har olika behov och anledningar, BB tillåter våra klienter att konfigureraderas DotA 2 MMR boost.

Om Dota 2 MMR boosting

MMR premium boosting i Dota 2 av BuyBoosting är det bästa alternativet för Dota 2-spelare som vill öka sin MMR i spelet. BuyBoosting har många års expertis inom videospelsförstärkningsbranschen och använder högkvalitativa boosters som spelar Dota 2 på de högsta nivåerna i spelet. Det första steget för att delta i boostupplevelsen är att välja från hela utbudet av tjänster som erbjuds för Dota 2. Spelaren kan antingen välja att tillhandahålla sitt konto för boostprocessen eller bestämma sig för att spela med en booster för att nå önskad nivå av MMR . Dessa tjänster är ytterligare anpassningsbara med alternativ, såsom prioriterad leverans, eller specifika mästare. Efter att ha slutfört och betalat för beställningen visas den omedelbart på vår plattform. Orderspårning är möjlig genom att logga in på BuyBoostings medlemsområde, eftersom beställningen kommer att dyka upp på kundens BB-konto.
Expand more

Effortless & Seamless Premium DotA 2 MMR Boosting upplevelse

BuyBoostings filosofi inkluderar att lägga stor vikt på boostningsupplevelsen. Som i fallet med alla företag som tillhandahåller tjänster är det enda sättet att sätta kunden i första fallet för att uppnå högsta möjliga användarnöjdhet. BuyBoosting har ett antal åtgärder på plats för att ge den högsta nivån av Dota 2 MMR Boosting. Själva webbplatsen designades på ett professionellt sätt för att tillgodose behoven hos Dota 2-spelare som vill öka sin MMR. Navigeringen på webbplatsen är smidig och sammanhängande. Boostupplevelsen som tillhandahålls för DotA 2 av BuyBoosting slutar inte med att skicka in beställningen. Orderspårning och privat chatt med booster-alternativen läggs till plattformen med målet att erbjuda en premium DotA 2 MMR-boost-upplevelse som är oöverträffad på marknaden.
Expand more

Premium funktioner for DotA 2 Boosting

Några av våra premium funktioner på BuyBoosting som erbjuds för Dota 2 MMR boosting, inkluderad säker och privat leverans tillsamans med bra priser. Kund relation är också i den här katagorin som BuyBoosting's kundtjänst arbetare forstätter att arbetar för att nå de högsta standarna i kund lycka. Extra funktioner från BuyBoosting, är att chatta med boostern och att beställa specifika inställningar som kunden kan använda för att hålla koll på DotA2 boost processen. För kostnaden, pris strategin för DotA 2 boosts servicen tillåter företaget att ha låga priser.
Expand more