Historien om KennyS

Kenny Schrub, mer känd som KennyS, är en av G2 Esports tidigare Counter-Strike: Global Offensive-spelare. Det är inte många som kan göra anspråk på berömmelsen att vara känd som en av de bästa krypskyttarna i spelet, än mindre att bli kallad den bästa som KennyS blev 2015.

Före berömmelsen

KennyS' skicklighet började visa sig vid mycket ung ålder, då han introducerades till Counter-Strike av sin äldre bror vid en ålder av 6 år. Typiskt sett är det så att yngre syskon kämpar för att hitta sin fotfäste, men så var inte fallet här.

Redan vid 8 års ålder visade KennyS större skicklighet än sina syskon som hade 10 år på nacken. Efter att ha vunnit en turnering redan vid 11 års ålder tillsammans med sina bröder uppmuntrade de honom att arbeta på sin passion att bli professionell spelare, med tanke på att han hade en så hög skicklighetsnivå. Naturligtvis blev han inte den spelare han är idag över en natt, det krävdes mycket övning och inlärning, du kan tillämpa de metoder han använde genom att anlita en CSGO-coach för att förbättra dina färdigheter mycket snabbare än vad du annars skulle kunna göra på egen hand.

Vanligtvis skulle man vid den här tidpunkten säga att resten är historia, men det är dags att dyka ner i en del av den nämnda historien.

Den professionella vägen

VeryGames

Shrub började hos VeryGames 2012 och spelade Counter-Strike: Source. Det dröjde inte länge innan han var tills GS:GO. Även om laget lyckades nå fyra finaler i separata tävlingar var de alltid brudtärna och aldrig brud, och föll mot Ninjas in Pyjamas vid alla fyra tillfällen.

Det är ingen hemlighet att hans tid i mycket spel inte gav några större framgångar, men det är inte alls hans fel.

Så småningom blev Schrub avskedad från VeryGames tack vare interna dispyter. Han skulle dock ansluta sig till Titan över ett år senare, ett lag som innehöll hans gamla lagkamrater via ett förvärv. Där fanns det inte mycket framgång att hämta.

Matchmaking Rating är inte heller längre en bra indikation på genomsnittsspelarnas skicklighet. Dedikerade spelare föredrar i allmänhet att spela anpassad matchmaking istället. Du kan förbättra ditt Faceit-betyg med en boostingtjänst mycket snabbare så att du kan spela med och mot konkurrenskraftiga och kompetenta spelare mycket snabbare.

Team EnVyUs

Det var utan tvekan här han började glänsa, och hans lag förbättrades inom några veckor efter hans övergång. Den första smaken av framgång kom 2015, när enheten tog första platsen vid det årets Gamescom-utmaning, efter att ha placerat sig före flera stjärnlag.

De försökte dominera igen på ESL Cologne på samma sätt, men Fnatic tillät det inte. Ändå mötte Team EnVyUs sina rivaler igen DreamHack Cluj Napoca, och säkrade segern i en match före finalen, som de så småningom skulle erövra. Du kan säkra segern i dina matchmakingspel, genom att anlita en professionell spelare som spelar tillsammans med dig!

Finalen var poetisk nästan, med en uppgörelse med GuardiaN mot KennyS, som båda var kända som AWP-mästare. Naturligtvis var det KennyS som vann.

G2 Esports

År 2017 blev Schrub en del av G2 Esports roster, under Edward Dubourdeaux coachning. Under denna tid lyckades laget säkra ESL Pro League Finals Season 5 och DreamHack Masters Malmo 2017. Det är ingen överraskning att KennyS var MVP båda gångerna. Tidigare har vi diskuterat ryktena om att han skulle lämna G2.

AWP Strats

Om han inte var känd för något annat så var det hans skicklighet med AWP. För vissa är den känd som magnumsniper, vars långsamma avfyrningshastighet överkompenseras av dess rörelsehastighet och pricksäkra precision.

Tyvärr sänkte Valve 2015 båda dessa AWP-styrkor, vilket allvarligt påverkade spelare som KennyS, GuardiaN, JW och andra. Vapnet är fortfarande ganska bra, men det är inte längre lika framträdande som tidigare.

Avslutande kommentarer

G2 Esports skulle så småningom släppa KennyS, vilket gjorde att han var borta från spel under en tid. Det är okänt om han kommer att försöka göra en comeback på CS:GO-scenen, försöka sig på ett annat spel eller lämna tävlingsspelandet bakom sig överhuvudtaget. Läs mer om andra legendariska spelare i vår artikel där vi diskuterar ämnet vem den bästa Fornite-spelaren skulle vara.

More posts
3 juni 2022

Historien om KennyS

Kenny Schrub, mer känd som KennyS, är en av G2 Esports tidigare Counter-Strike: Global Offensive-spelare. Det är inte många som kan göra anspråk på berömmelsen att vara känd som en av de bästa krypsky...
Read more