Overwatch 2 är här!

Efter att teamet bakom Overwatch meddelade att det skulle komma en andra version av spelet 2019 har folk väntat på det. Den’är äntligen här, och den här artikeln berättar allt du behöver veta om den!

 

Vad är det?

 

De som älskar Overwatch är oerhört glada eftersom uppföljaren nu är här. Blizzard Entertainment utvecklade och publicerade det och företaget ville ge spelarna en annorlunda spelupplevelse.

 

Även om det delar många funktioner med det klassiska Overwatch-spelet, introducerar Overwatch 2 ett annorlunda spelläge: spelare mot miljö. 

 

Och dessutom kan lagen i Overwatch 2 bara ha fem medlemmar, till skillnad från i det första spelet. Detta verkar vara en nackdel, men varumärket bakom spelet valde den här funktionen eftersom den gör att spelarna kan få en högkvalitativ spelupplevelse, särskilt på grund av de extra fördelar som karaktärerna har nu.

 

Gameplay

 

Spelarna är uppdelade i två olika lag i Overwatch 2, och det’är en hjälteskjutare, precis som den första versionen av spelet. Från och med 2022 kan du välja mellan cirka 30 karaktärer, vilket innebär att du har många alternativ att välja mellan för att vinna spelet.

 

Varje karaktär är unik och har sina egna färdigheter, så att välja din är den mest avgörande delen av att börja spela. När du väljer måste du bestämma vem du föredrar beroende på karaktären’s kombination av passiva färdigheter, aktiva färdigheter och speciella Ultimate power.

 

Nu kan spelarna i Overwatch 2 dela upp sig i lag om fem personer och bara få en tank per lag. Enligt varumärket bakom spelet saktar lag på sex med två tankar ner spelet, så ändringarna kan förbättra spelupplevelsen.

 

Med ett nytt PvP-läge får du också helt nya funktioner. Du kan till exempel spela ‘tug of war.’ I den här inställningen måste spelarna försöka styra en robot för att skjuta nyttolasten till motståndaren’s sida av kartan.

 

Overwatch 2 kommer dessutom att innehålla säsongsbetonade evenemang. Lag med fyra spelare kommer kanske att kunna spela mot datorer vid speciella tillfällen, vilket gör att du kan utveckla din karaktärs’färdigheter, låsa upp nya krafter och så småningom anpassa hur din hjälte spelar.

 

Då du också får ett historieläge kan du’spela om uppdrag som bygger på spelets historia. Om du vet tillräckligt mycket kan detta hjälpa dig att låsa upp nya krafter och förbättra din hjälte’s färdigheter.

 

Utveckling

 

Märket bakom spelet tillkännagav det 2019. Dessutom har teamet alltid sagt att Overwatch 2 skulle behålla en ‘delad flerspelarmiljö.’

.

 

Och även om Overwatch 2 körs på originalspelets motor, så gör förbättringarna som teamet har gjort att det nya spelet fungerar smidigt. 

 

Sist kommer alla hjältar att få ett helt nytt utseende för Overwatch 2. Personerna bakom varumärket räknar dock inte med att alla hjältar kommer att vara klara vid lanseringen, så de valde 12 att förnya och resten kan dyka upp med tiden.

 

Slutsats

 

Overwatch 2 är ett av de spel som folk förväntar sig mest. Nu när det är här, se till att du är redo för de nya spellägena – njut av den uppgraderade versionen av din favorithjälteskjutare!

More posts