Overwatch 2 säsong 9 Patch Notes läcker ut: Stora förändringar och uppdateringar

Overwatch 2 pro-Rupal läckte Season 9 patch notes på stream och avslöjade betydande förändringar som kommer till spelet. Den nya säsongen är inställd på att ge omfattande uppdateringar som kommer att omforma spelets meta. Viktiga höjdpunkter från de läckta patch-anteckningarna inkluderar:

  1. Global ökning av projektilstorleken: De flesta skadegörande projektilstorlekar har ökats, så att hjältar lättare kan träffa sina mål. Detta inkluderar en rad justeringar för hitscan-vapen och projektilvapen med restid.

  2. Uppdatering av hälsopool: Hjältens totala hälsopool, inklusive hälsa, rustning och sköldar, har ökat med cirka 15 % till 20 %.

  3. Uppdatering av ultimat kostnad: Alla hjältars ultimata kostnader ökas med 10%.

  4. Stridsvagnar: Betydande förändringar för stridsvagnar som D.Va, Doomfist, Junker Queen, Mauga, Orisa, Ramattra, Reinhardt, Roadhog, Sigma, Winston, Wrecking Ball och Zarya. Dessa ändringar inkluderar justeringar av hälsa, rustning, förmågor och skadeutfall.

  5. Passiv förskaderoll ändrad: Omladdningshastighetsbonusen för elimineringar har tagits bort, och en ny passiv som minskar mottagen läkning med 20 % i 2 sekunder efter att ha orsakat skada har införts.

  6. Passiv förstödroll Ändrad: Den regenerativa passiven minskar nu fördröjningen innan regenerationen börjar med hälften (2,5 sekunder).

  7. Förändringar för individuella hjältar: Omfattande förändringar av enskilda hjältar i alla roller, inklusive justeringar av hälsa, förmågor och skadeutfall.

Tankeväckande frågor:

  1. Påverkan på spelet: Hur kommer ökningen av projektilstorlekar och hälsopooler att påverka det övergripande spelet och balansen i Overwatch 2?
  2. Meta skift: Med dessa omfattande förändringar, vilka skift kan spelare förvänta sig i spelets meta, och hur kommer det att påverka lagkompositioner och strategier?
  3. Gemenskapens reaktion: Hur kan Overwatch 2-samhället reagera på dessa omfattande förändringar, och vilken inverkan kan det ha på spelets tävlingsscen?

De läckta patch-anteckningarna för Overwatch 2 Season 9 föreslår en betydande översyn av spelets mekanik och hjältebalans. Dessa förändringar kommer sannolikt att ge ny dynamik till spelet och erbjuda nya utmaningar och möjligheter för spelare att utforska.

More posts