Understanding Dota 2 Positions

Det är viktigt att förstå positionssystemet för att lyckas i Dota 2 eftersom spelet har en komplicerad mekanik och strategier. Det finns fem olika roller i Dota 2, numrerade från position 1 till position 5. De uppgifter som varje position spelar, hjältarna som fyller dessa roller och hur viktig varje position är för att vinna en match behandlas i den här artikeln.

1:a positionen:

Den hjälte som skalar bra i det sena spelet befinner sig i position 1, ibland kallad "hard carry", och ger mest skada. De ansvarar för att odla creeps och samla utrustning för att öka sin skadeproduktion. Hjälten i position 1 tilldelas ofta den säkra banan i ett spel så att de kan odla utan att hindras av fientliga hjältar.

Hjältarna Anti-Mage, Phantom Assassin och Spectre är några av de mest omtyckta valen för position 1. Dessa hjältar är utmärkta farmare och har färdigheter som gör dem tuffa i det sena spelet.

Plats 2:

"Mid laner", eller position 2, är hjälten som kontrollerar mittenbanan och säkerställer lagets fördel i tidigt spel. De besitter kraftfulla färdigheter som gör att de kan styra slagfältet och gankera rivaliserande hjältar. Ofta ansvarar hjälten på position 2 för att röja mark så att hjälten på position 1 kan odla.

Invoker, Templar Assassin och Storm Spirit är några av de omtyckta hjältarna på position 2platsen. Dessa karaktärer kan göra mycket skada och har ett brett utbud av färdigheter.

Inställning 3:

"Offlaner", eller position 3, är hjälten som väljer den svåra vägen och försöker sabotera den andra sidans gård. De kan starta lagstrider och har färdigheter som gör att de kan överleva i en 1v2- eller 1v3-körbana. Lagets fördel i mitten av spelet måste säkras av hjälten på position 3, som har till uppgift att göra plats för hjälten på position 2.

Axe, Tidehunter och Centaur Warrunner är några av de omtyckta hjältarna på position 3. Dessa hjältar är skickliga på att inleda strider och kan ta stryk för sin grupp.

Fjärde plats:

Position 4-hjältar, som vanligtvis kallas "roaming support", vandrar över kartan i ett försök att öppna upp möjligheter för sitt team att göra mål. De är utrustade med färdigheter som gör att de kan starta ganks och ta ut motståndarhjältar. Lagets fördel i det tidiga spelet måste bibehållas, och position 4-hjälten måste skapa utrymme för position 1-hjälten att odla.

Earthshaker, Tusk och Mirana är tre hjältar som ofta används i position 4-rollen. Dessa hjältar är duktiga på att hantera stora folkmassor och kan hjälpa sitt lag att göra poäng genom att sätta upp kills.

Femte plats:

Hjälten i position 5, som ibland kallas "hård support", ser till att truppen har tillräckligt med resurser för att lyckas. För att hålla sin trupp vid liv under lagstrider köper de stödutrustning som vakter och kurirer. Lagets fördel i början av spelet måste bevaras, och hjälten i position 5 måste se till att hjälten i position 1 har tillräckligt med utrymme för att odla.

Crystal Maiden, Warlock och Dazzle är tre karaktärer som ofta används på position 5. Dessa hjältar har kraften att läka och försvara sin besättning.

Slutsats:

För att lyckas i Dota 2-matcher måste du förstå positionssystemet. Varje hjälte har en speciell färdighet som kan hjälpa laget att lyckas och varje position har en distinkt uppgift att spela. I Dota 2 kan spelarna förbättra sina chanser att vinna matcherna genom att lära sig positionssystemet och välja rätt hjältar.

More posts
13 mars 2022

KÖP LOL-KONTON

INTRODUKTION Med några års mellanrum lyckas något spelbolag komma med ett nytt videospel för flera spelare som tar världen med storm på grund av en mängd olika anledningar som dess nya ideologi, dess...
Read more