Vad kan vi förvänta oss av vitalitet superteam i LEC?

Vitality superteam är en framträdande figur i ligan av legender europeisk turnering, och rättvist så. Om du vill veta mer om vad vi kan förvänta oss från laget i LEC (League of Legends Europas mästerskap), fortsätt läsa för att lära dig mer.

Vitality hade ett tufft år förra året, men sedan Då har det skapat ett lag som verkar oöverträffat i spelarens konsistens.

Innan vi börjar, låt oss dyka lite djupare in i laget och hitta hur deras nuvarande roster kom att vara. Utan ytterligare ADO, låt oss börja den här delen.

Den nya vitaliteten superteam

Sommaruppdelningen resulterade i en spänd elimineringsserie Under 2021 League of Legends European Championship. Vitality drev fnatic till det femte spelet med sina LEC-playoffs bor på linjen.

Tyvärr, på grund av deras scrappy playstyle, var vitalitet sätta på ryggen foten tidigt av fnatic. Off-säsongen började tidigt för vitalitet när de bara fick sjätte plats.

Det var när de visste att förändringen var överhängande, Och i december 2021 hade laget funnit sina mästare för den kommande säsongen inom bara fyra månader.

Några av de största aktörerna i Europa har nyligen varit läggs till vitalitet superteam, som kallades LECs nya "superteam" av samhället.

Vitality superteam mål för 2022

Målet med vitalitet är att skapa en titelspelgivare i varje spel. League of Legends handlar mer om övertygande beprövade vinnare än laget. Det handlar om att visa spelare som de går med i en ordentlig organisation som passar för att vara deras nya digitala hem.

På grund av de dåliga resultaten av vitalitet i det sista Två år är det svårt för dem att bevisa sitt rykte. De flesta League of Legends-spelare följer inte spel om inte topplag spelar.

Ibland behöver du betala mer för att skapa dessa genvägar När du inte har bra resultat och inte är på en attraktiv plats, sade lagets kapten.

Med det nya laget på plats planerar gruppen Att ta över Esport-världen och driver för vinster i ett brett utbud av spel.

Hantera tvivel och kritik

Människor har ringt de nya signalerna en gunga för Staketen, men ambitionen för vitalitet är inte dold. Den franska organisationen beskriver sitt team som med de bästa EU-aktörerna och den mest omfattande LEC-roster som världen någonsin har sett.

Vitality har upplevt lite blowback, med människor som säger de har överlämnat ett obehandlat team. De flesta kritiker pekar på det underwhelming året som Alpari och Perkz hade i Nordamerika.

Teamet säger att de föredrar mycket ambition istället för agerar att de inte är här för att vinna. Neo, en professionell League of Legends Team Player, hävdar att han inte vill vara hycklare och förkunna att han är här för att vinna.

Erfarenhet av att spela med toppspelare med vår Duoqueue Services ! / span>

More posts