Vad vi vet om Arcane säsong två

Alla vill återvända till Zaun och Piltover när Arcane säsong två kommer ut. Även om du kanske vill se den redan nu finns det några saker du behöver veta om seriens releasedatum. Den här artikeln beskriver allt i detalj.

Berättelsen

Det folk vet om den andra säsongen av denna fantastiska serie kommer mestadels från var säsong ett slutade. Tyvärr finns det ingen information om säsong tvås handling, så allt du kan tänka dig beror förmodligen på vad du vet om säsong ett.

Finalen av Arcanes första säsong lämnade alla på en cliffhanger när Jinx avfyrade en raket mot rådet och satte alla där inne i fara. Vem som helst kan dö eller få skador som ett resultat av Jinx handlingar då hon går på en raseriaktion eftersom hon känner att alla har förrått henne.

Även om ingen vet vad som händer i säsong två spekulerar fansen att den kan innehålla nya League of Legends-karaktärer, närmare bestämt Orianna och Warwick.

Spekulationer om releasedatum

Det finns både goda och dåliga nyheter när det gäller Arcanes säsong tvås releasedatum. Å ena sidan blev fansen livrädda eftersom säsong ett tog sex år att komma ut.

Du kan släppa ut ett lättat andetag - Nicolo Laurent, vd för Riot Games, postade en tweet där han sa att säsong två skulle ta mycket mindre än så.

Laurent sa dock också att den inte skulle komma ut 2022 trots att produktionen startade i november 2021. Därför verkar det som att fansen måste vänta och se vad vd:n och andra Riot Games-representanter säger om utgivningsdatumet.

Spekulationer om rollbesättning

Som nämndes tidigare finns det inte mycket information om vilka skådespelarna kommer att vara i säsong två. Folk tror dock att det kommer att inkludera de flesta av säsong ett:s skådespelare förutom Silcos, som kanske dyker upp i flashbacks.

Eftersom det fortfarande inte finns några rykten om skådespelarna i säsong två kanske fansen vill komma ihåg vilka som gjorde rösterna till säsong etts karaktärer. Här är skådespelarna med de röster du älskar:

  • Vi - Hailee Steinfield
  • Jinx - Ella Purnell
  • Caitlyn - Katie Leung
  • Jayce - Kevin Alejandro
  • Viktor - Harry Lloyd
  • Ekko - Reed Shannon
  • Vanker - J.B. Blank
  • Heimerdinger - Mick Wingert
  • Mel Medarda - Toks Olagundoye

Videon

Netflix släppte en kort video för att låta fansen veta att Riot Games arbetade på säsong två. Det är ett klipp med Jinx, Vi och Caitlyns röster.

Slutsats

Det finns inte mycket information om Arcane säsong två, till fansens stora förtret. Trots det ska du inte misströsta - snart nog kan det komma fler rykten och videor.

Du bör komma ihåg att Riot Games arbetade länge med Arcane säsong ett. Därför vill nog teamet bakom serien se till att säsong ett blir lika bra som den första.

Det du vet om Arcane säsong två är tillräckligt för att förutspå att den kan bli oerhört bra. Ha tålamod och medan du väntar, varför inte se om säsong ett? Njut av att se dina favoritkaraktärer i LoL och den vackra animationen i den här serien!

More posts