Vem är den bästa Fortnite-spelaren?

Man pratar ofta mycket om Fortnite och de bästa spelarna, särskilt för att de ofta är väldigt unga. Den här artikeln fokuserar på elitspelarna – de som vinner turneringar och priser. Ta reda på vad du vill veta om dem genom att läsa vidare!

 

Vem är bäst i världen?

 

Att välja bara en spelare är en oerhörd utmaning, särskilt eftersom de bästa spelarna ofta möter varandra. Istället finns det sätt att avgöra vilka som är bäst – du måste bestämma inkomster, rankingpoäng och popularitet. Ta en titt på de olika kategorierna och de bästa Fortnite-spelarna:

 

Den bästa spelaren efter inkomst

 

Inom turneringspriser är den bästa spelaren Bugha, som vann världscupen 2019 och tjänade inte mindre än 3 miljoner dollar. 

 

När det kommer till eSport-vinster har dock även andra spelare vunnit mycket pengar. De spelare som kommer strax efter Bugha är följande:

 

  • David ‘Aqua’ Wang, med nästan 2 miljoner dollar
  • Harrison ‘Psalm’ Chang, med 1,82 miljoner dollar
  • Emil ‘Nyhrox’ Pedersen, med 1,53 miljoner dollar
  • Shane ‘EpikWhale’ Cotton, med 1,49 miljoner dollar
  • Jaden ‘Wolfiez’ Ashman, med 1,33 miljoner dollar

 

Ranking Points

 

Och även om inkomsterna är ett bra sätt att avgöra om en spelare är den bästa eller inte, anser andra att rankingpoäng är viktigare. 

 

På grund av Fortnite Gamepedias upplägg kan folk se spelare’ rankingpoäng i vissa evenemang. Men du kan också titta på hur många poäng de har fått under hela sin karriär, vilket kan hjälpa dig att avgöra vem som är den bästa spelaren.

 

När det gäller rankingpoäng under hela livet är den bästa Fortnite-spelaren Benjyfishy med 148 875 poäng. De andra fantastiska spelarna som sticker ut är följande:

 

  • EpikWhale med 144 700
  • Worthy med 144 515
  • Jynx med 136 810
  • Mitr0 med 134 650
  • Mongraal med 127 440

 

Vem är bäst just nu?

 

Många människor debatterar för att avgöra vem’som är den bästa Fortnite-spelaren just nu. Överlag behöver de bästa från tidigare år inte nödvändigtvis sticka ut i år, och det är därför som det är viktigt att undersöka spelarnas’ popularitet. Här är de bästa spelarna som folk tror kan vara de bästa:

 

Arkhram

 

Diego ‘Arkham’ Palma har blivit en av de bästa aktiva Fortnite-spelarna. Han har varit med i teamet 100 Thieves sedan 2019, som är omåttligt känt på grund av sitt spelande på högsta nivå.

 

Och även om han är oerhört begåvad, har vissa personer upptäckt brister i Arkhram’s spel. Därför får medlemmarna i spelvärlden vänta och se om Diego håller sig i topp på listorna under resten av året.

 

Rehx

 

Rehx har blivit populär eftersom han kom först i flera FNCS. Han tävlar i både NA West och NA East Cash Cups, han är en vanlig spelare och han är också en del av 100 Thieves.

 

EpikWhale

 

EpikWhale blev mycket känd efter Fortnite World Cup. Han spelar ibland med 100 Thieves, men han spelar också med Reef och är en del av NRG.

 

Shane Cotton, även känd som EpikWhale, vann Grand Royale och folk tror att han kan överraska alla i år.

 

För att avsluta

 

Det finns många toppspelare i Fortnite och att välja den bästa innebär att du måste välja en specifik kategori för att göra det. Nu när du känner till de bästa spelarna, vem tror du kommer att dominera spelet? Välj din favorit!

 

Relaterade ämnen

Är du intresserad av att äntligen få lägsta placering vid Cash cups?

Du kan nu snabbt uppgradera ditt Fortnite-spel med coachningstjänster.

Om du bara vill ha ditt konto uppgraderat snabbt och effektivt.

More posts
13 mars 2022

Vad är DOTA?

. Dota 2 har blivit populärt redan innan de uppfann de andra spelen. Det är beroende på grund av dess vackra grafik, karaktärer och spelutforskning. Vad är en M. O. B. A.? Om du ska spela Dota, är h...
Read more