Vem är den bästa Rainbow Six-operatören?

Rainbow Six Siege är ett mycket invecklat skjutspel med flera spännande funktioner som har gjort det till ett av de mest populära skjutspelen för tillfället. Du kan hitta oförstörbara miljöer, unik design och flera andra fantastiska funktioner.

Det bästa sättet att säkerställa framgång i det här spelet är dock att välja rätt operatör. Det är därför vi skapade följande lista där vi undersöker den bästa operatören bland alla dess elittrupper.

För att få snabb tillgång till många operatörer kan du använda dig av BattlePass-alternativet. Även om det kan vara en tråkig process kan det göra processen mycket snabbare om du anlitar en högt rankad R6-booster som tar hand om det åt dig.

Lesion

Ursprungligen var det inte många som skulle välja Lesion som operatör eftersom den skulle bli bannlyst hela tiden, men nu har det ändrats och vi kan börja dra nytta av dess flera funktioner. En av dem är dess osynliga nålminor. De laddas upp och gör den starkare allteftersom spelet fortskrider.

Dessutom är dess Gu Mines inte effektiva för att tillfoga skada, men de påverkar motståndarens hastighet och hindrar dem från att plantera, vilket kan vara till stor nytta för dig under de följande ronderna. Dessutom kan Lesion kasta slaggranater för att hjälpa dig att fly om du inte kan hitta en väg ut.

Mute

Om du vill se till att dina förstärkta väggar håller sig uppe så länge som möjligt är Mute rätt operatör för dig. Den utmärker sig för att stoppa brytande prylar och drönare, vilket gör det omöjligt för angripare att bryta sig in i dina väggar om de inte har en bra operatör, till exempel Maverick eller Kali.

Dessutom har Mute den fantastiska SMG-11, M590A1 hagelgeväret och MPK5. Den kan också stoppa drönare och strimla så många huvuden som du vill. Mute är en av de mest värdefulla operatörerna du kan ha i ditt team.

Aruni

Aruni är en relativt ny operatör, men den är också en av de mest effektiva för försvarare. Den har oförstörbara Suyra-portar och det enda sättet att tillfoga dem skada är att kasta granater eller drönare. Dessa portar kan dock också förstöras om en fiende går igenom dem, vilket skulle göra att fienden tar mycket skada och eventuellt förlorar operatören helt och hållet.

Om fienden lyckas få ner portarna måste du vänta 30 sekunder innan du sätter upp dem igen. Dessutom har Aruni andra prylar som inte är lika intressanta som Suyra-portarna men som kan vara ganska dödliga om du vet hur du ska använda dem på rätt sätt. Några av dessa prylar är DMR och en bionisk arm som kan tillfoga allvarlig skada till alla som kommer tillräckligt nära för att bli slagna. Den kan till och med öppna hål i väggar för att hjälpa dig att fly.

Om du blev fascinerad av vår R6-nivålista rekommenderar vi att du tar en titt på vår Fortnite-ranking.

Bottenlinje

Rainbow Six har flera otroliga operatörer som kan vara mycket användbara beroende på din spelstil och dina strategier. Efter att ha spelat med de flesta av dem bestämde vi dock dessa tre operatörer som vår topp tre för idag.

Vi uppmuntrar dig dock också att prova andra anmärkningsvärda operatörer, som till exempel Jäger, en av spelets starkaste försvarare, och Maestro, som är fantastisk för att hålla ner platser.

Om du tyckte att det här var intressant kan du kolla in resten av vår sida för fler spelbloggar.

More posts