Vem är Lich King i WoW?

World of Warcraft är berömt på grund av sina karaktärers’ rika historier och bakgrund. Lich King är en karaktär du kanske hört talas om om du älskar det här spelet, och den här artikeln fokuserar på att beskriva allt om honom.
Om du är ny i spelet kan det vara precis vad du behöver om du får hjälp med dina första steg. Att välja en boosting eller levelling i WoW tjänst är ofta det bästa sättet att ta sig igenom de tråkiga delarna av spelet.

.

 

Vem är han?

 

I World of Warcraft är Lich King härskare och mästare över Scourge. Han befinner sig på toppen av glaciären Icecrown Glacier, och han styr Scourge med hjälp av telepati därifrån.

 

Kil’jaeden var den som skapade Lich King och hans syfte var att resa en armé av odöda för att erövra Azeroth. Kungen var ursprungligen fångad med Frostmourne, så han förrådde så småningom Kil’jaeden och smälte samman med en människa, Arthas Menethil.

 

Arthas gick så småningom under och Frostmourne förstördes, så den nya Lich King blev Bolvar Fordragon, som svor att kontrollera Scourge och skydda världen från framtida hot.

 

Gisselets födelse och skapande

 

Demonlorden Kil’jaeden fängslade Ner’zhul när han försökte fly. Kil’jaeden förstörde hans kropp men behöll hans ande och inneslöt den i ett isblock.

 

Den här varelsen hade tack vare den kraft som Kil’jaeden gav honom förmågan att kontrollera själva döden. På så sätt skapade demonherren Lich King, som regerar över Scourge och de döda.

 

Hursomhelst existerade inte gisslan till en början. Till en början begav sig Lich King till Northrend, där isen bildade en tron – the Frozen Throne. Nu när han var där kunde han börja forma det odöda gisslet och försvaga världen när Burning Legion kom.

 

Personlighet

 

När Lich King’s persona kombinerade Arthas och Ner’zhul var han oerhört hänsynslös, grym och cynisk. 

 

Och även om han hade anhängare brydde han sig inte om dem. Faktum är att han ofta sa att de bara var hantlangare för att han skulle kunna uppnå sina mål, och han struntade i dem som ingenting. 

 

Då han hade ett stort hat mot de levande, tvekade han aldrig att tillfoga sadistiska straff åt de människor som motsatte sig honom.

 

Fiender

 

Det är ingen överraskning att Lich King hade många fiender. Några av de mest anmärkningsvärda är Tirion Fordring, Sylvanas Windrunner och äventyrarna.

 

Leader of the Ancient Cruzade, Tirion Fordring var en av Lich King’s största fiender. Hans syfte var att bekämpa Scourge, vilket naturligtvis motsatte sig vad kungen ville.

 

Och även om Tirion och Lichkungen har kämpat flera gånger har kungen även andra fiender. Sylvana, till exempel, var Banshee Queen of the Forsaken – under hennes styre försökte Forsaken avsluta Scourge en gång för alla.

 

Finalt sett var de äventyrare som stred i Northrend-kriget också emot Lichkungen, men deras förhållande till honom var annorlunda. Istället för att bli arg blev kungen road och sa till slut att hans plan var att döda dem alla och göra dem till sina odöda hantlangare.

Om du tyckte att berättelserna var kultiverande kanske du också vill ge spelet ett försök, och det finns inget bättre sätt att göra det än att skaffa en WoW-konto som redan är uppgraderat, så att du kan hoppa in i spelet direkt!

 

Slutsats

 

Lichkungen är en viktig karaktär i World of Warcraft. Han har en rik historia och folk känner till honom för att han’är grym, hatar de levande och har skapat formidabla fiender. Är han din favoritkaraktär? Han’är definitivt en intressant person som du kan hitta i WoW!

More posts